78 Yaşındaki Kevser teyze, Afrin’deki askerlere elleri ile ördüğü çorapları gönderdi

Kevser Karslıoğlu’nun cep telefonu ile çekilmiş mesajı
Televizyon Askerlik Şubesi Cep Telefonu Kışla 

-Hülya Balta’nın askerlik şubesine girişi
-Hülya Balta’nın açıklaması
-Hülya Balta’nın 1. Ordu Komutanlığı’na girişi
-Kevser Karslıoğlu’nun ördüğü çoraplar

( İSTANBUL - ÖZEL)- Düzceli Kevser teyzeden duygulandıran hediye İSTANBUL

- Düzceli 78 yaşındaki Kevser teyze, Afrin’de süren "‘Zeytin Dalı" harekatına katılan askerlere kendi elleri ile ördüğü çorapları gönderdi. Kevser teyzenin ördüğü çoraplar, torunu Hülya Balta tarafından Üsküdar’daki 1. Ordu Komutanlığı’na teslim edildi. Düzceli 78 yaşındaki Kevser Karslıoğlu, Afrin’e düzenlenen askerleri televizyonda izlerken duygulanarak, askerlere destek olmak için elleri ile ördüğü çorapları gönderdi. Kevser teyzenin ördüğü çorapları Üsküdar Askerlik Şubesi’ne getiren torunu Hülya Balta, askerlik şubesine çorapları teslim etmek istedi. Şubedeki görevliler, böyle bir uygulamanın olmadığı iletince Hülya Balta, anneannesi Kevser Karslıoğlu’nun ördüğü çorapları, Üsküdar’daki 1. Ordu Komutanlığı’na teslim etti. Askerlere ördüğü çorapları gönderen Kevser Karslıoğlu, “Vatanımıza, askerimize çorap gönderiyorum. Ayakları üşümesin. Vatana hizmet etsinler. Vatanımıza Allah bir keder vermesin” dedi.
Çorapları askerlere teslim etmek için 1. Ordu Komutanlığı’na gelen Hülya Balta, “Anneannem 78 yaşında. Zaten boş zamanlarında sürekli çorap örer. Harekat haberlerini izliyordu. O sırada içinden geldi ve birden bire 'bu çoraplarımızı nasıl askerlerimize ulaştırırım, benden de bir hediye gitsin, ben de bu harekata destek veriyorum' dedi.
Benden rica etti. Ve ben de torunu olarak burada bunu Üsküdar’daki Selimiye kışlasına Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne teslim etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Hülya Balta yanında getirdiği çorapları, 1. Ordu Komutanlığı’na girerek teslim etti. (ME-YM-ÖFA
31 Ocak 2018 Çarşamba günü yayınlandı