7'den 70'e Afrin askerleri ve şehitleri için dua ettiler

-tilavetten detaylar
Sabah Namazı Şehit Mazda İlahi Bilgi Evleri 

--namazdan detaylar
--duadan detaylar
--başkan ile röportaj
--diğer detaylar

( İSTANBUL ) - İSTANBUL

- Üsküdar Belediyesi’nin organizesinde sabah namazının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden ve şehit olan askerler için hatim duası yapıldı. Üsküdar Belediyesi’nin organizesinde sabah namazının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden ve şehit olan askerler için hatim duası yapıldı. Marmara Ünivesitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde, sabah namazından sonra gerçekleşen duaya Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İlçe Müftüsü, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
Sabah namazına katılan cemaat ve din görevlileri tarafından Afrin Şehitleri için Hatim okundu. 7'den 70'e Afrin askerleri ve şehitleri için dua eden cemaat ilçe müftüsünün duasına da hep birlikte amin dedi.
Burada konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen “Şuan bir savaş halindeyiz, savaşta askerimiz, ordumuz cephede savaşırken biz millet olarak onlara dualarımızla, niyazımızla desteklemek zorundayız. Moral motivasyon da bu işlerde çok önemli. Bugün de Üsküdar’ımızda ki neredeyse bütün bilgi evlerinde ki çocuklarımız ve anne, babaları ile bir sabah namazında buluştuk. Yaklaşık 3000 kişi ile güzel bir namaz ve ardından dua oldu. Buradan askerimize ve ordumuza dua ediyoruz, bu aziz milletimizin birliği ve beraberliği için en değerli varlıklarını canlarını ortaya koyan askerlerimize Allah muaffak eylesin” dedi.
(AK- ÖY-
11 Şubat 2018 Pazar günü yayınlandı