478. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ne doğru - MANİSA

- Manisa Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen törenden detaylar - Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuar öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisi - Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in konuşması - Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün konuşması - Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in konuşması - Konuşmaların ardından fuarın açılışı - Misafirin stantların gezilmesi478. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ne doğru - Festival kapsamında 25. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldıMANİSA (AA) - 478. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında 25. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldı. Manisa Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen törene, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa 'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Açılış öncesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuar öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisi sunuldu.Vali Güvençer, törende, fuarın hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de şehrin, doğal güzellikleri, tarımı, sanayisi ve ihracatıyla Türkiye'nin göz bebeği olduğunu kaydetti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise mesirin birlik, beraberlik ve bereket olduğunu vurguladı.Konuşmaların ardından fuarın açılışı yapıldı, ardından stantlar gezildi. Şehzadeler Belediyesi standında mesir macunu saçımı yapıldı.130 firmanın katıldığı fuar, 29 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek.478. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali ise bu pazar gerçekleştirilecek.
Sivil Toplum Kuruluşu Mesir Macunu Sivil Toplum Öğrenciler Halk Oyunları 

24 Nisan 2018 Salı günü yayınlandı