40 araçlık konvoyla gelip askerlik şubesine başvurdular

Konvoyun gelmesi
Askerlik Şubesi Olağanüstü Hal Çatışma Kaymakamlık Maneviyat 

-Kalabalığın bayrakla yürümesi
-Kalabalığın sloganlar atması
-Grup temsilcisi Mustafa İri konuşması
-Kaymakam Mustafa Erkayıran'ın konuşması
-Genel ve detay

( HATAY )- Naimi Aşireti mensubu 100 kişi, Kırıkhan ilçesine gelerek 'Zeytin Dalı Harekatı'na gitmek için dilekçe verip başvuruda bulundu HATAY

- Hatay’ın Reyhanlı ilçesinden araçlarıyla konvoy yaparak çıkan Naimi Aşireti mensubu 100 kişi, Kırıkhan ilçesine gelerek 'Zeytin Dalı Harekatı'na gitmek için dilekçe verip başvuruda bulundu. Reyhanlı ilçesinden yola çıkan Naimi Aşireti mensubu yaklaşık 40 araçlık konvoy Kırıkhan ilçesine geldi. 100 kişilik grup kaymakamlık önünde Türk Bayrağı açıp sloganlar attı. Grup, Reyhanlı'daki yakınlarının adına Afrin Operasyonu için yazdıkları 250 dilekçeyi Kırıkhan Askerlik Şubesine sundu. Aşiret mensupları adına konuşan Mustafa İri, bugünlerde daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Mehmetçiğimize destek, moral ve motivasyon amaçlı topluca dilekçelerimizi vermeye geldik. Umuyorum ki dilekçeler kabul görür, bizde en kısa sürede Mehmetçiğimize cephede destek oluruz. Şu an malum olağanüstü hal var normalde Reyhanlı'da bıraktığımız 700-750 kişi var. Sadece sembolik olarak 100 kişiyle geldik. Şu an toplam 250 kişi adına dilekçe vereceğiz ama Reyhanlı’da binler hazır" dedi.
Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran'da yaptığı açıklamada, Reyhanlı’dan bir grup vatandaşın askerlik şubesi ve kaymakamlık önüne gelerek destek amaçlı ziyarette bulunduklarını ifade ederek, "Öncelikle kendilerine teşekkür ediyorum bu hassas duygularından dolayı ve milli manevi duygularından dolayı. Çatışan Mehmetçiğimiz var cephede ve onların bizim manevi desteklerimize ihtiyacı var. Bu şekilde bu arkadaşlarımızın böyle bir yardım amacıyla böyle bir destek vermeleri onların daha güçlü ve emin bir şekilde cephe gerisinde çatışma yapacaklarına inanıyorum. Biz sınır ilçesindeyiz, sınır boylarındayız. Bu maneviyatın özellikle sınır boylarında olması çok daha önemli bizler için. Sağolsunlar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

25 Ocak 2018 Perşembe günü yayınlandı