36 yıl sonra yola kavuştular, gözyaşlarını tutamadılar

İş makinesi ile yol açma çalışmaları detay
Uzun Ömür Yaşlı Çift 

-Karı koca yol açma çalışmalarını izlenmesi detay
-Halil Başarslan röp.
-Selimiye Başarslan röp.
-detay

( ORDU -HD) ORDU

- Ordu'nun Kabadüz ilçesinde yaşlı çifttin 36 yıllık yol hayali belediye tarafından yerine getirildi.
İlçenin Akgüney Mahallesi'nde yaşayan Halil ve Selimiye Başarslan çiftinin yol sorunu Kabadüz Belediyesince çözüldü. Belediye tarafından açılan yeni yol ile yaşlı çifttin, yol özlemi giderildi, mutluluktan gözleri doldu. Yola kavuşmalarında emeği olan herkese çok teşekkür ettiği belirten Halil Başarslan, “Yolumuz olmadığı için ailecek yaz ve kışın çok sorun yaşıyorduk. Özellikle eşimin yıllardır devam eden rahatsızlığından dolayı zaman zaman rahatsızlandığında komşularımızın yardımıyla sedye üzerinde eşimi zorlukla ana yola getiriyorduk” dedi.
Kendileri için yeni yol açılırken gözyaşlarını tutamadığını İfade eden Başarslan, “Bizlerin 36 yıllık hayalini özlemimizi gideren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’ya sonsuz teşekkür ederim. Yola kavuşmuş olmanın mutluluğunu anlatmam imkansız" dedi.
Selimiye Başarslan, “Yıllarca yol olmadığı için çok zorluklar yaşadık. Çok şükür bugün yolumuz açıldı. Çok mutluyuz” diye konuştu.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise, “Yıllardır yol özlemi çeken ailemizin yol özlemini gidermiş olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.
Uzun Ömür Hakkında
Alanında uzman konuklarla sağlık ve hayata dair her şey bu programda konuşulacak... Kilo problemlerinden kalp hastalıklarına, hayatın zorluklarıyla başa çıkabilme yollarına ve birçok hastalığın teşhis ve tedavi yöntemlerini ekranlara getiriyor olacak…...
devamı
10 Mayıs 2018 Perşembe günü yayınlandı