30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu - BAĞDAT

- 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonundan detaylar - Çok sayıda yabancı misyon temsilcileri, Türk kurum ve kuruluşlarında görevli kişilerin davete katılması - İstiklal Marşının okunması - Irak Milli Marşının okunması - Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız ile röportajBAĞDAT (AA) - Türkiye'nin Bağdat Büyükelçiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle resepsiyon düzenledi.
Büyükelçilikte yapılan resepsiyona Türk kurum ve kuruluşlarında görevli kişiler, yabancı misyon temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunun askeri ataşelik personeli, Bağdat 'taki NATO misyonu ve DEAŞ ile mücadele koalisyonunda görevli subay ve astsubayların katılımıyla gerçekleştirildiğini belirtti.
Büyükelçi Yıldız, Zafer Bayramı dolayısıyla son derece mutlu ve gururlu olduklarını dile getirerek, devlet ve millet olarak nice güzel zafer bayramlarının kutlanması temennisinde bulundu.30
Misyon Muhabir 

29 Ağustos 2019 Perşembe günü yayınlandı