30 Ağustos Zafer Bayramı Antalya’da coşkuyla kutlandı

-Etkinlik alanından detay
Öğrenciler Halk Oyunları 

--Çelenk koyulması
--Saygı duruşu ve İsitklal Marşı detay
--Tören alanındaki vatandaşlar detay
--Bayrak detay
--Vali Karaloğlu ve beraberindekilerin resmi geçit töreni
--Etkinliklerden detay

( ANTALYA - EK) ANTALYA

- 30 Ağustos ‘Zafer Bayramı’, Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı. Antalya'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96’ıncı yıldönümü, Cumhuriyet Meydanı'nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Albay Tahir Savran, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya protokolü, siyasi temsilciler, vatandaşlar ve bayraklarla öğrenciler katıldı.
Atatürk Anıtı'na Vali Karaloğlu, Garnizon Komutanı Savran ile Büyükşehir Belediye Başkanı Türel çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunduğu tören, resmi kabul için Antalya Valiliği’nde devam etti. Antalya Valiliği'ndeki resmi kabulün ardından Cumhuriyet Caddesi'nde resmi geçit töreni düzenlendi.
Üstü açık askeri araca binen Vali Karaloğlu, Türel ve Savran, protokolün ve vatandaşların bayramını kutladı. Daha sonra geçilen tören alanında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı ve şiirler okundu. Program konuşmalar ve halk oyunları gösterilerinin ardından sona erdi. (FV-SM-
30 Ağustos 2018 Perşembe günü yayınlandı