3 tabut yan yana

Cenazelerin getirilmesi
Cenaze Namazı Zincirleme Kaza Ağır Yaralı Hatalı Sollama Direksiyon 

-Cami avlusundan görüntü
-Amcanın taziyeleri kabulü
-Cenaze namazlarının kılınması
-Tabutların gidişi
-Detay

( KOCAELİ )- Kazada hayatını kaybeden baba, oğul ve babaanne yan yana toprağa verildi- Kılınan cenaze namazında göz yaşları sel oldu KOCAELİ

- Kandıra yolu Yassıbağ mevkiinde meydana gelen dört aracın karıştığı zincirleme kazada hayatını kaybeden baba oğlu ve babaane yan yana toprağa verildi.
Kazada hayatını kaybeden baba oğlu ve babaanne için İzmit ilçesi Bekirpaşa Mahallesi'ndeki evlerinin önünde helallik alındı. Helallik alınması sırasında anne Elif Doğru göz yaşlarına hakim olamadı. Helallik alındıktan sonra cenazeler Fatih Camii'ne getirildi.
Cami avlusunda taziyeleri, ölen Erkan Doğru'nun kardeşi Ergün Doğru kabul etti. Hayatını kaybeden 2 yaşındaki Emir Hamza Doğru'nun ikiz ağabeyleri Eren ve Erdem Doğru ise ayakta durmakta güçlük çekti.Cenaze namazında ölen ailenin çok sayıda yakınları da hazır bulundu. Cenazeye katılan vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı. İkindi vakti kılınan namazın ardından, cenazeler Kandıra'nın Kayıplar köyünde toprağa verildi.
Kaza dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddiaya göre, alkollü olarak direksiyon başına geçen Ö.Y. idaresindeki 34 FE 3074 plakalı otomobil, Kandıra’dan İzmit istikametine doğru ilerlediği sırada hatalı sollama yaparak orta şeride geçti. Orta şeritte ilerleyen otomobil, karşı yönden gelen A.D. idaresindeki 41 AS 595 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. İki aracın karıştığı kaza nedeniyle duramayan E.E. idaresindeki 34 2212 plakalı otomobil ve H.G. idaresindeki 41 AAV 303 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı. Kazada bazı araçlar yoldan çıkarak tarlaya uçtu, araçlarda bulunan 15 kişi yaralanırken, Erkan Doğru (37) hayatını kaybetmişti. Kaza sonrası ağır yaralı olarak Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Erkan Doğru’nun annesi Remziye Doğru (84) ve Emir Hamza Doğru(2) yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılmadı.
9 Temmuz 2018 Pazartesi günü yayınlandı