3 bin 500 liralık alışveriş yaptı, 320 bin liralık araba kazandı

Araba ve motorlardan görüntü
Alışveriş Çekiliş 5 Aralık Lüks Otomobil 

-Talihliler ile röp
-ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan ile röp
-Detaylar

( İSTANBUL ) İSTANBUL

- Atatürk Havalimanı'ndaki Free Shop'da 3 bin 500 TL'lik alış veriş yapan Murat Dicle yapılan çekiliş sonucu 320 bin liralık lüks otomobilin talihlisi oldu. Atatürk Havalimanı Geliş Katı'ndaki Free Shop mağazasında, 15 Eylül-15 aralık 2017 tarihleri arasında düzenlenen kampanyanın talihlileri belli oldu. Kampanyanın 4 talihlisi hediyelerini, Atatürk Havalimanı Geliş Katı'nda düzenlenen bir törenle ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan'ın elinden aldı. Londra'dan seyahat dönüşü yaptığı 3 bin 500 TL'lik alış verişle çekilişe katılan Murat Dicle, 320 bin TL değerindeki lüks otomobilin sahibi olurken, Zeynep Taşkın, Uğur Soylu ve Sultan Turan da toplam değeri 60 bin TL olan 3 adet motosikletin talihlileri oldu. Günün talihlisi Murat Dicle duygularını ''Yurt dışı seyahatten dönüşte Free Shop'da alış veriş yaptıktan sonra çekiliş kuponu verdiler. Bana çıktığı için çok sevinçliyim. 2018 yılına şanslı girdim'' sözleriyle ifade etti.
İlk defa bir çekilişe katıldığını ve bir hediyenin sahibi olduğunu belirten Dicle, kullandığı bir otomobilin bulunduğunu çıkan arabaya ise ne yapacağını daha sonra karar vereceğini kaydetti.
Motosiklet talihlisi Zeynep Taşkın da çekilişe tesadüfen katıldığını belirterek ''Çok güzel bir sürpriz oldu. Hiç beklemediğim bir hediyeydi'' dedi.
Motosiklet kullanmayı bilmediğini anlatan Taşkın, öğrenmek için sabırsızlandığını kaydetti.
ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan da kampanyayı, Türkiye'nin en büyük havalimanında müşterilerle ileriye dönük bir iletişim başlatmak için düzenlediklerini ve büyük bir keyifle hediyeleri sahiplerine teslim ettiklerini belirterek ''ATÜ Duty Free olarak müşterilerimizin seyahat deneyimlerinin başladığı ve bittiği noktada yer alıyoruz, onların memnuniyeti için böyle kampanyalarla heyecan yaratmak bizim için çok önemli. Hediyelerini güzel günlerde kullanmalarını diliyorum''diye konuştu.
Arcan, kampanyaya yaklaşık 100 bin kişinin katıldığını gelecekte de bu tür çekilişler düzenleyeceklerini sözlerine ekledi. Kampanya kapsamında 15 Eylül - 15 Aralık 2017 tarihleri arasında, Free Shop İstanbul Geliş Katı mağazalarından alışveriş yapan müşteriler, alkol ve tütün ürünleri hariç her 50 Euro’luk harcamalarında, bir çekiliş hakkına sahip oldu. “www.atukazandiriyor.com” adresindeki formu doldurarak kampanyaya katılan müşterilerden kazanan talihliler 20 Aralık 2017 tarihinde noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi.
28 Aralık 2017 Perşembe günü yayınlandı