3 aylık Suriyeli bebek ölü bulundu

Bebeğe ambulansta müdahale edilmesi
İç Savaş Bebek Hastane Kalp Yetmezliği Sağlık Ekipleri 

-Amcasının olayı anlatması
-Annesinin balkonda ağlaması
-Bebeğin ambulanstan amcası tarafından alınması
-Anne ve diğer yakınlarının ağlaması

( ADANA )- Suriye'den savaştan kaçıp Adana'ya gelen Suriyeli bir aile, bebeklerini yatağında ölü bulunca gözyaşlarına boğuldu. ADANA

- Suriye'den savaştan kaçıp Adana'ya gelen Suriyeli bir ailenin 3 aylık bebeği sabah yatağında ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, Suriyeli Hossain-Muna Jamal çifti ülkelerinde 7 yıldır süren iç savaştan aileleriyle birlikte kaçarak 3 yıl önce Adana'ya geldi. Savaştan kaçıp Adana'da yeni bir hayat kuran çift çocuk sahibi olmak istedi. Ancak ilk çocuk anne Jamal'ın karnındayken hayatını kaybetti. Bir süre sonra çift, bebek sahibi olmaya yeniden karar verdi. Muna Jamal hamile kaldı. 9 ay sonra Ahmed ismini verdikleri bir bebekleri dünyaya geldi. Ancak bebek rahatsız olduğu için hastane hastane gezdiler. Bir türlü bebekleri sağlığına kavuşmadı. Doktorlar bebekte kalp yetmezliği olduğu söyledi.

Dünyaya getirecekleri çocukları savaştan ölmesin diye Suriye'den kaçıp Adana'ya gelen aile, ikinci çocukları Ahmed'i de sabah kalktıklarında baygın halde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, ambulansta müdahale ettiği bebek kurtarılamadı. Anne Muna balkonda gözyaşlarına boğulurken, amca Muhammed Jamal bebeğin cesedini kucağına alıp eve çıkardı. Evde bulunan büyükanne ve dede gözyaşlarına boğuldu.
12 Şubat 2018 Pazartesi günü yayınlandı