28 Şubat'ın Kritik İsimleri Aynı Karede

TBMM Başkanvekili Meral Akşener, 28 Şubat'ta en derin krizlerden birini çıkardığını söylediği Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'le bir dönem yakın mesai yapmıştı.
İçişleri Bakanlığı Ankara Valisi Alaaddin Yüksel Meral Akşener 28 Şubat 


Akşener, bugün yaptığı açıklamada, '28 Şubat'ta en derin krizlerden birini çıkaran devrin Emniyet Genel Müdürü Alaaddin Yüksel, bugün Ankara Valisi'dir. Bu tür arkadaşlara dikkat çekmek isterim ' ifadelerini kullanmıştı. Akşener ve Yüksek bir dönem yakın mesai içinde olmuştu. 1996 yılında Meral Akşener, İçişleri Bakanlığı'nı yürütürken, Alaaddin Yüksel ise dönemin Emniyet Genel Müdürü'ydü. Akşener ve Yüksek, bu dönemde bir çok programa birlikte katılmışlardı.
Meral Akşener Hakkında
18 Temmuz 1956'da İzmit Gündoğdu'da doğdu. Baba adı Tahir Ömer, anne adı Sıddıka'dır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü bitirdi. Doktorasını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı. Yıldız, Kocaeli ve Marmara Üniversiteleri'nde Öğretim Üyesi olarak ders verdi. Kocaeli Üniversitesi'nde İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı görevinde bulundu. Zübeyde Hanım Şehit Aileleri Vakfı'nın kuruluşunu gerçekleştirdi. ...
devamı
14 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı