23 Nisan Çocuk bayramı kutlandı

Yollara konan kamyonlar
Engelli Çocuk Mehter Takımı Öğrenciler Engelli Öğrenciler Engelli Öğrenci 

-Kamyonlardan genel ve detay
-Bayrama gelen öğrenciler ve vatandaşlar
-Bayrak sallamaları
-Yağmur Karanfilci'nin şiir okuması
-Şiirden genel ve detay
-İşitme engelli çocukların oyunu
-Mehteran takımı gösterisi
-Genel ve detay görüntü

( ADANA -HD) - Adana'da kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ilkokul 1. sınıf öğrencisi Yağmur Karanfilci'nin "Yazılı" isimli şiiri büyük beğeni topladı- Adana'da bombalı bir araçla saldırılı yapılması ihtimaline karşılık polisin bayram kutlama alanına çıkan bütün yolları kamyonlarla kapattığı görüldü ADANA

- Adana'da kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na, ilkokul 1. sınıf öğrencisi Yağmur Karanfilci'nin "Yazılı" isimli şiiri okuması damga vurdu. 23 Nisan etkinlikleri, Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.
Daha sonra çocuklar ve protokol, Büyükşehir Belediye Bandosu’nun marşları eşliğinde Uğur Mumcu Meydanı’na yürüdü. Polis, Uğur Mumcu Meydanı'na bütün girişleri demir bariyerler ile kapattı. Vatandaşların ve öğrencilerin alana girmesi için arama noktaları oluşturuldu. Noktaların önünde ise araçla yapılacak bombalı bir saldırının önüne geçmek için tören alanına çıkacak bütün yollar kamyonlar ile kapatıldı. Özel harekat polisleri de damlarda elleri tetikte bekledi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve milli direniş anısına çeşitli şiirler okudu. İsmail Hazar İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Yağmur Karanfilci'nin "Yazılı" isimli şiiri okumusı büyük beğeni topladı. Vali Mahmut Demirtaş, bayram nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere altın hediye ve ödüllerini verdi. Hediyelerin verilmesinin ardından okullar halk oyunu ve dans gösterileri sundu. İşitme engelli öğrencilerinden oluşan halkoyunu ekibinin davul zurna eşliğinde Efe oynaması dikkat çekti. Öğrencilerin mehter takımı gösterisi de beğeniyle izlendi. Halkoyunu gösterilerinin ardından öğrencilerin geçit töreni sonrası son bulan etkinliğe Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, komutanlar ve parti temsilcileri de katıldı.

23 Nisan 2018 Pazartesi günü yayınlandı