2 araç hatalı sollama yüzünden çarpıştı: 4'ü çocuk 8 yaralı

ambulanslar
İlk Müdahale Petrol Ofisi Hatalı Sollama Yaralı Kadın Yaralı Çocuk 

-bir yaralının sedye ile ambulansa konulması
-ambulansın içerisindeki yaralı çocuklar ve yaralı kadın
-çocuklardan birinin ağlaması
-çocuğuna sarılan anne
-görevlilerin telkinleri
-bir yaralı yakını kadının koşarak ambulansların bulunduğu bölgeye gelmesi
-görevlileri yaralıları sorması
-durumunun iyi olduğu söylenmesi
-ambulansın kapısı açıp, içeriye girmeye çalışması
-sağlık görevlilerin engelleme çabası
-sağlık görevlilerin ikazı
-kadının ambulanstan indirilmesi
-kadının bu kez kardeşini sorması
-ambulansların gitmesi
-detaylar

( GAZİANTEP -ÖZEL)- Kazanın şokunu atlatamayan yaralı çocuk, yaralı annesi tarafından teskin edildi- Koşarak olay yerine gelen kadın, yaralı yakınlarını görmek için kapısını açtığı ambulansa girdi- Sağlık görevlilerin uyarısı ile araçtan indirilen kadın güçlükle sakinleştirildi GAZİANTEP

- Gaziantep'te hatalı sollama nedeniyle 2 araç çarpıştı. Kazada 4'ü çocuk toplam 8 kişi yaralandı. Kazanın şokunu atlatamayan yaralı çocuk, yaralı annesi tarafından teskin edildi. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'ten Araban ilçesine bağlı Fakılı Köyündeki yakınlarının düğüne giden Ramazan Sülüker idaresindeki 27 Z 4232 plakalı otomobil, kontrolsüz bir şekilde petrol ofisine dönüş yaptığı ileri sürülen Murat S. yönetimindeki 27 YL 694 plakalı otomobil ile çarpıştı. Gaziantep Yavuzeli yolu 30 kilometrede meydana gelen kazada her iki araçta bulunan toplam 8 kişi yaralandı. Kazada yaralananlardan 4'ünün çocuk olduğu öğrenildi. Yaralı olan annesi sakinleştirdi Ambulansta ilk müdahalesi yapılan yaralılar ise kazanın şokunu atlatamadıkları görüldü.
Ağlayan bir çocuk, yanındaki yaralı annesi ve sağlık görevlileri tarafından teskin edilip, sakinleştirildi. Yakınları büyük panik yaşadı Kazayı duyan Sülüker ailesinin yakınları ise büyük panik yaşadı. koşarak ambulansların bulunduğu bölgeye gelen kadın, yoldaki görevliler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Yaralıların iyi olduğu söylenen kadın, görmek istediğini söyleyerek, ambulansın kapısını açtı. İçeriye giren kadın, büyük bir panik yaşattı. Sağlık görevlilerin uyarısı ile ambulanstan indirilen kadın, bu kez görevlilerden kardeşi Ramazan Sülüker'in nasıl olduğunu sordu. Kardeşinin de durumunun iyi olduğu söylenen kadın güçlükle sakinleştirildi. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Gaziantep'teki çeşitli hastanelere kaldırılırken, yaralı Ayşe Sülüker'in sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri, kaza yerinde geniş güvenlik tedbirleri aldı. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla kaldırıldı.
21 Nisan 2018 Cumartesi günü yayınlandı