19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı - AFYONKARAHİSAR

- Kocatepe Parkı'nda düzenlenen tören - Saygı duruşu ve İstiklal Marşı - Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen tören - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop'un konuşması - Halk oyunları, Mehteran Takımı ve sporcuların gösterileriAFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar 'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı. Afyonkarahisar 'da törenler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop'un Kocatepe Parkı'ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören Atatürk Spor Salonu'nda devam etti.Tortop, burada yaptığı konuşmada 19 Mayıs'ın kurtuluş mücadelesinin ilk adımı olduğunu söyledi.

Konuşmanın ardından Afyonkarahisar Belediyesi Mehteran Takımı, Afyon Kocatepe Üniversitesi halk oyunları ekibi ve sporcular gösteri sundu. Törende yıl içinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve milli sporculara ödülleri verildi.
Törene Vali Mustafa Tutulmaz, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karahisar Milli Sporcu Milli Sporcular Öğrenciler Halk Oyunları 

19 Mayıs 2018 Cumartesi günü yayınlandı