16 Mart Ehliyet Sınav Sonuçları Açıklandı (meb.gov.tr)

16 Mart Ehliyet Sınav Sonuçları Açıklandı (meb.gov.tr)... Yılının 2.Ehliyet Sınavı 16 Mart 2013 Cumartesi günü yapıldı. 16 Mart 2013 Ehliyet Sınav sonuçları 26 Mart 2013 Salı günü açıklanacak. 16 Mart 2013 Ehliyet Sınavına girenler şimdi merak içinde ehliyet sınavının sorularını ve cevaplarını bekliyor. 16 Mart Ehliyet sınav sorularının ve cevaplarının www.meb.gov.tr 'den 19-20 Mart'ta yayınlanması bekleniyor. İşte Ehliyet Sınavı sorular ve cevaplarıyla ilgili detaylar...
Acil Servis Yaşlı Kadın Adalet Bakanlığı Dumlupınar Üniversitesi Ehliyet Sınavı 


SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Sürücü adaylarının çok merak ettiği sorulardan olan 16 Mart Ehliyet Sınav Sonuçlarnını ne zaman açıklanacağı belli oldu. 16 Mart ehliyet sınav sonuçları 26 Mart 2013 Salı günü açıklanması bekleniyor. Ehliyet Sınavına giren sürücü adayları Miili Eğitim Bakanlığı'ndan ehliyet sınav sorularını ve cevaplarını yayınlamasını bekliyor. 16 Mart Ehliyet sınav sorularının ve cevaplarının www.meb.gov.tr 'den 19-20 Mart 2013'te yayınlanması bekleniyor.

Bu sınavda Trafik, Motor ve İlk yardım bilgisinden en az 70 alan kişiler, direksiyon sınavına girmeye hak kazanacaklar. Sınav takvimine göre yılda 6 tez yapılan Ehliyet Sınavı sayısı bu sene 7 ' ye çıkarıldı. B sınıfı ehliyet sınavlarında önceki yıllarda 120 olan soru sayısı bu yılki yeni uygulama ile birlikte 60 ' a indirildi, 150 dakika olan ehliyet sınav süresi de 75 dakikaya indirildi.

Otomobilde Çıplak İnfaz


Kütahya'da park halindeki otomobilin arka koltuğunda göğsünden av tüfeğiyle vurulmuş halde çıplak kadın cesedi bulundu. Polis, cinayet şüphelisi olarak 2 kişiyi gözaltına aldı. Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. 155 polis imdat hattını arayan kimliği belirsiz bir kişi 'Fatih Sultan Bulvarı'nda otomobilin arka koltuğunda ceset var' ihbarında bulundu.

Gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, verilen adrese gitti. Polis ekipleri, plakası verilen ve kapıları kilitli olan otomobilin arka koltuğunda göğsünden av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş kadın cesedinin olduğunu fark etti. Otomobil, içesindeki cesetle birlikte çekiciye yüklenerek Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanenin morg giriş kapısı önüne indirilen otomobilin kapıları çilingirle açıldı. Av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş olan kadının 25 yaşlarındaki Ümit Zehra Aydar olduğu belirlendi. Ceset, yapılan incelemenin ardın hastane morguna konuldu. Otomobilin bagajında da olayda kullandığı sanılan av tüfeği bulundu.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet, Gasp ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde cinayet zanlısı olarak araç sahibi Kadir Demir'in oğlu Semih Demir ile arkadaşı Orhan Saltan'ı Bahçelievler Mahallesi Yörünge Sokak'ta saklandıkları bir evde yakaladı. 2 şüpheli gözaltına alındı. Cinayetye ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

21 Mart 2013 Perşembe günü yayınlandı