16 Mart 2013 Ehliyet Sınav Sonuçları Açıklandı TC İle Sorgulama - (meb.gov.tr)

16 Mart 2013 Ehliyet Sınav Sonuçları Açıklandı TC İle Sorgulama - (meb.gov.tr)... 16 Mart Ehliyet Sınav Sonuçları açıklandı. MEB'den yapılan açıklamaya göre 16 Mart Ehliyet Sınav Sonuçlarının açıklandığı bildirildi. Sürücü adaylarının merak ettiği 16 Mart Ehliyet Sınav Sonuçları açıklandı. 16 Mart Ehliyet Sınavına girenler 16 Mart Ehliyet Sınav Sonuçlarını öğrenmek için web sitelerine akın etti. Ehliyet Sınav Sonuçlarını T.C kimlik no ile meb.gov.tr'den öğrenebilirsiniz. Ehliyet Sınavından geçenler direksiyon sınavına girecekler. 16 Mart Ehliyet Sınav Sonuçlarını beyazgazete.com aracılığıyla öğrenebilirsiniz...
Ehliyet Sınavı İstanbul Yolu Pakistan Lahor Ahmet Şahin 


SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Sürücü adaylarının çok merak ettiği sorulardan olan 16 Mart Ehliyet Sınav Sonuçlarnını ne zaman açıklanacağı belli oldu. 16 Mart ehliyet sınav sonuçları 26 Mart 2013 Salı günü açıklanması bekleniyor. Ehliyet Sınavına giren sürücü adayları Miili Eğitim Bakanlığı'ndan ehliyet sınav sorularını ve cevaplarını yayınlamasını bekliyor. 16 Mart Ehliyet sınav sorularının ve cevaplarının www.meb.gov.tr 'den 19-20 Mart 2013'te yayınlanması bekleniyor.

Bu sınavda Trafik, Motor ve İlk yardım bilgisinden en az 70 alan kişiler, direksiyon sınavına girmeye hak kazanacaklar. Sınav takvimine göre yılda 6 tez yapılan Ehliyet Sınavı sayısı bu sene 7 ' ye çıkarıldı. B sınıfı ehliyet sınavlarında önceki yıllarda 120 olan soru sayısı bu yılki yeni uygulama ile birlikte 60 ' a indirildi, 150 dakika olan ehliyet sınav süresi de 75 dakikaya indirildi.

Ankara'da Kar Yağışı Kazalara Neden Oldu...

Ankara'da bir otomobilin kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak takla atması sonucu 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.

Kaza, İstanbul Yolu, Anadolu Bulvarı kavşağı yakınında gece saatlerinde meydana geldi. Sincan'dan Ulus istikametine gitmekte olan Ahmet Şahin yönetimindeki 34 TZ 9334 plakalı otomobil, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Takla atmaya başlayan otomobil, üstgeçit altında bulunan trafoya çarptıktan sonra yan durdu. Kazada Ahmet Şahin, Pınar Alkan, Muhammet Akgüleç ve Kaplan Deli yaralandı. Pınar Alkan, yan durabilen aracın içinde sıkıştı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralıların yardımına yol kenarındaki bir fabrikada gece vardiyasında çalışan işçiler yetişti. Sıkışan yaralı işçilerin yardımıyla kurtarıldı. İşçiler, soğuk havanın etkisiyle üşüyen yaralıları fabrikanın revirine götürdü. Yaralıların ilk müdahaleleri buradaki fabrika doktoru yaptı. Yaralılar, daha sonra olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

23 Mart 2013 Cumartesi günü yayınlandı