'100. yıl coşkusu' kortej yürüyüşüyle başladı - DÜZCE

"100. yıl coşkusu" kortej yürüyüşüyle başladı - DÜZCE - Genel görüntüler"100. yıl coşkusu" kortej yürüyüşüyle başladı - Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yıl dönümü ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında gençler, taşıdıkları dev Türk bayrağıyla bando eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştirdiDÜZCE (AA) - Düzce 'de, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yıl dönümü ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, gençlerin katılımıyla kortej yürüyüşü düzenlendi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Gençlik Haftası kutlama programı çerçevesinde Cedidiye Meydanı'nda bir araya gelen gençler, bando eşliğinde Anıtpark alanına kadar yürüdü.250 metrelik dev Türk bayrağı taşıyan gençleri gören vatandaşların da katılım sağladığı etkinlikte, kentte faaliyet gösteren dövüş ve savunma sanatı sporcusu öğrenciler gösteri sundu.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, ülkenin kolay kazanılmadığını vurgulayarak, "Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içerisinde büyük özveriyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak gençlerin başta gelen sorumluluklarındandır." dedi.
Türkiye Cumhuriyetinin gençlerin omuzlarında yükseleceğinin altını çizen Dereci, şöyle konuştu:"Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine gençlerimiz taşıyacak. Ay yıldızlı bayrağın altında hepimiz, bir ve bütün olarak bu zamana kadar geldiğimiz gibi bundan sonra da sonsuza kadar birlikte yaşayacağız. Buna kimse şüphe etmesin. Gençlik, geleceğin teminatıdır. Yarınlarımızın umudu olan gençlerin azmi, gayreti olduğu müddetçe devletimiz ilelebet payidar kalacaktır."Etkinlik kapsamında bir hafta boyunca çeşitli faaliyetler gerçekleştirilecek.
Şehit Savunma Sanatı Medeniyetler Yıldızlı Öğrenciler 

15 Mayıs 2019 Çarşamba günü yayınlandı