100 litre kaçak içki yakalattı 'Kendim içiyorum' dedi

Polisin kaçak içki imalathanesine girmesi
Ünlü Marka Kaçak İmalathane Harekete Geç Kaçak İçki 

-Kaçak içkilerin görüntüsü

( ADANA -HD) 100 litre kaçak içki yakalattı "Kendim içiyorum" dedi- Ceyhan ilçesinde polisin bir eve yaptığı baskında kaçak içki üretildiği belirlendi ADANA

- Adana'nın Ceyhan ilçesinde polis bir eve yaptığı baskında 100 litre kaçak içki ele geçirdi. Gözaltına alınınca "Ben içiyorum" diyen zanlı tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Y.G. isimli şahsın evinde kaçak içki imal ettiği ihbarını aldı. Polis yapılan ihbar üzerine harekete geçerek şahsı ve evi takibe aldı. Yapılan takip sonucunda zanlının, evin bir bölümünü kaçak içki imalathanesine çevirip viski ve rakı ürettiği tespit edildi. Polis bu tespitlerin ardından eve baskın düzenlendi.
Yapılan baskında evde 100 litre kaçak içki ele geçirdi. Ayrıca evde ünlü markaların orijinal şişeleri de ele geçirildi. Zanlı Y.G'nin polise içki ürettiğini ancak kendisinin içtiğini kimseye satmadığını söylediği öğrenildi. Zanlı sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Kaçak içkiler ise olay yerinde imha edildi.
8 Temmuz 2018 Pazar günü yayınlandı