08.08.2018’de nikah sonrası doğum günü kutladılar

Evlenen çiftlerin üzerinde 8.8.2018 yazılı doğum günü pastasından detay
İncil Doğum Günü Tarihi Gün Doğum Günü Pastası Alabalık 

-Evli çiftlerin salondan çıkışı
-Evlilik dairesi önünde nikah sonrası doğum günü kutlaması
-Çiftin doğum günü pastasını kesmesinden detay
-Çiftin tebrikleri kabil etmesi
-Doğum günü kutlayan Hatice-Yunus Çakır çifti ile röportaj
-Nikah süslerinden detay
-Evlendirme dairesi önündeki kalabalıktan detay
-Öznur-Kenan Günyılmaz çifti röportaj
-Nikah salonu dışından ve nikah kıyım esnasından farklı planlarda detay
-Kübra-Ahmet Kasapoğlu çifti röportaj
-Evlendirme dairesi dışından detay

( DENİZLİ )- Denizli’de 08.08.2018 evlilik çılgınlığı- 08.08.2018 evlilik çılgınlığına doğum günü de eklediler DENİZLİ

- Denizli’de evlilik yıl dönümlerini 08.08.2018 tarihine denk getirmek isteyen çiftler evlendirme dairelerinin yolunu tuttu. Kent merkezinde bu tarihi günde evlenmek için İncilipınar Nikah Sarayı’na gelen 86 çiftten en ilginç olanı ise, evlilik tarihlerini gelinin doğum gününe denk getiren çift oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne müracaat eden 86 çift evlilik tarihlerini özel kılmak için 8 Ağustos 2018 tarihini fırsat bilerek nikah masasına oturdu. Evlenmek için İncilipınar Nikah Sarayı’nın yolunu tutan çiftler, nikah için yoğunluktan dolayı sıra beklemek zorunda kaldı. 08.08.2018’de evlenip doğum günü de kutladılar Evlilik yıl dönümlerinin tarihini özel kılmak çiftlerden en ilginç olanı ise, Hatice-Yunus Çakır çifti oldu. Genç çift, gelinin doğum günü olan 8 Ağustos tarihini evlilik tarihleriyle birleştirerek 08.08.2018’de dünya evine girdi. Nikah sonunda evlilik tebriklerini kabul etmeden önce doğum günü kutlaması yapan çift, çifte mutluluğu bir arada yaşadı. Günün anlam ve öneminin kendisi için çok büyük olduğunu belirten damat Yunus Çakır, “Bugün eşimin doğum günü, biz de bu günün anlam ve öneminin biraz daha armasını istedik, bu yüzden böyle bir günü tercih ettik. Hem doğum gününü hem evlilik yıl dönümünü bir daha ki senelerde de birlikte kutlamak istiyoruz dedi.
08.08.2018 tarihi unutulmayacak bir tarih olduğunu için tercih ettiklerini ifade eden Öznur-Kenan Günyılmaz çifti de, “Hayatımız boyunca unutmayacakları bir tarih olmasını istediğimiz için 08.08.2018 dedik’ şeklinde konuştu.
Bu günü bilerek tercih ettiklerini aktaran Kübra-Ahmet Kasapoğlu çifti ise, “Yıllarca aklımızda kalsın, güzel bir anı olsun, sıralı tarih olsun diye bu tarihi en güzel günümüz tarihte özel olsun. Bu şekilde seçtik, başka bir açıklaması yok” dedi.
(Aİ-HM-Y)
8 Ağustos 2018 Çarşamba günü yayınlandı