Vodafone 40. İstanbul Maratonu - ödül töreni - İSTANBUL

- Ödül töreninden görüntülerVodafone 40. İstanbul Maratonu - Organizasyonda dereceye giren atletlere ödülleri takdim edildiİSTANBUL (AA) - Vodafone 40. İstanbul Maratonu'nun ardından düzenlenen törenle dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Ödül törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor İstanbul Genel Müdürü Abdulhalim Aksu, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel ile diğer davetliler katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, maratonda erkeklerde ilk 3 sırayı alan Kenyalı Felix Kimutai, Bahreynli Abdi İbrahim Abdo ve Kenya asıllı Fransız Abraham Kiprotich'e ödüllerini takdim etti.Maratonda kadınlarda ilk 3 sırayı alan Kenyalı atlet Ruth Chepngetich, aynı ülkeden Margaret Agai ve Etiyopyalı Fatuma Sado'ya ödülleri verildi.
Törende tekerlekli sandalye kategorisinde erkeklerde ve kadınlarda ilk 3 sırayı elde eden sporculara da ödülleri takdim edildi.Ödül töreninin ardından fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.
- Tekerlekli sandalye kategorisinde erkeklerde Ömer Çantay, kadınlarda ise Hamide Doğangün ilk sırayı elde etti - Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan:"Ticari faaliyetlerimiz kadar sosyal sorumluluklarımızı da önemsiyoruz"İSTANBUL (AA) - Vodafone 40. İstanbul Maratonu tekerlekli sandalye kategorisini erkeklerde Ömer Çantay, kadınlarda ise Hamide Doğangün ilk sırada tamamladı.Ömer Çantay, 2 saat 9 dakika 29 saniyelik derecesiyle erkeklerde kürsünün zirvesinde yer aldı. Bu kategoride Birol Kamar 2 saat 34 dakika 33 saniyelik süresiyle ikinci, Ali Ulu ise 3 saat 25 dakika 1 saniye ile üçüncü oldu.Kadınlarda ise Hamide Doğangün 2 saat 20 dakika 18 saniyelik derecesiyle birinciliği, Zübeyde Süpürgeci 2 saat 22 dakika 51 saniye ile ikinciliği, Zeynep Acet ise 2 saat 40 dakika 4 saniye ile üçüncülüğü elde etti.Öte yandan Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Colman Deegan, yaptığı açıklamada, Vodafone 40. İstanbul Maratonu'nu bu yıl 7. kez desteklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Ticari faaliyetlerimiz kadar sosyal sorumluluklarımızı da önemsiyor ve ülkemizin sosyal ihtiyaçlarına da cevap verecek şekilde yatırımlar yapıyoruz. Sadece çipli koşucuların değil her kesimin Vodafone İstanbul Maratonu'na ilgisi artıyor. Bu yıl 150 binden fazla insan katıldı.
Bu, İstanbul luların maratona ilgisini göstermesi bakımından önemli. Maratonda bu yıl sağlık için koştuk. Katılımcılar kendileri için küçük de olsa bir şey yaptı ve daha sağlıklı bir yaşam için koştu." ifadelerini kullandı.
Maraton Çekim 20 Dakika Tekerlekli Sandalye Sosyal Sorumluluk 

20 Dakika Hakkında
Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un yer alacağı 20 Dakika dizisi, hikayesini Kaçış Planı (The Next Three Days) filminden alıyor. Dizide, mutlu bir evlilikleri olan çiftin hayatları, kadının işlemediği halde bir cinayetle suçlanarak hapise girmesiyle altüst olması anlatılıyor. Her hafta yükselen bir tempoya sahip olacak dizide, koca, karısının bu cinayeti işlemediğinden emindir ve ipuçlarının peşinden koşar. Sonunda yapacak bir şey olm...
devamı
11 Kasım 2018 Pazar günü yayınlandı