Kahramanmaraş'ta 500 dolar bozdurana, piknik tüpü bedava

- - İş yerinden detay - Esnafın kampanya ile alakalı açıklamaları Kahramanmaraş 'ta 500 dolar bozdurana piknik tüpü bedava - Afşin ilçesinde bir esnaf Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına kulak vererek 500 dolar bozdurup makbuzunu getirenlere piknik tüpünü ücretsiz veriyorKAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş 'ın Afşin ilçesinde bir esnaf, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısın kulak vererek, 500 dolar bozdurup makbuzunu getirenlere piknik tüpünü ücretsiz veriyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısının ardından Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına Kahramanmaraş lı esnafların desteği devam ediyor.Afşin ilçesinde tüp bayisi işleten Recep Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yastık altındaki döviz ve altınları bozdurup Türk lirasına çevrilmesi çağrısı üzerine kampanya başlattıklarını söyledi.

Birlik ve beraberlik içerisinde ülkeye ve ekonomiye sahip çıkma günü olduğunu dile getiren Doğan, kendisinin de bir kampanya başlattığını belirtti.
Kampanyanın önemine dikkat çeken Doğan, "Dolar bozdurma kampanyasını, Afşin'de bir esnaf olarak vatandaşlarımıza hem destek hem de teşvik etmek için başlattık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine 500 dolar bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlarımıza piknik tüpünü bedava dağıtacağız. Amacımız, ülkemize sahip çıkmak." diye konuştu.

Yastık Altı Beraberlik Muhabir Dolar 

11 Ağustos 2018 Cumartesi günü yayınlandı