Uludağ Üniversitesi'nde Kayıtlar Başladı

Uludağ Üniversitesi'nde kayıtlar başladı. Öğrenciler, 6 Eylül Cuma akşamına kadar kayıt yaptırabilecek.Uludağ Üniversitesi'nde 2013-2014 akademik yılı kayıt dönemi başladı. Üniversitelerdeki her program için ayrı kayıt tarihi belirlendiğinden, adayların sınav sonuç belgesinde belirtilen tarihte kayıt yaptırmaları gerekiyor. Belirtilen tarihte kayıt yaptırmayanlar kayıt hakkını kaybedecek. Üniversitelere kayıt hakkı kazanan adayların gerekli belgelere ile ilgili üniversitelere başvurmaları gerekiyor. Ailesi ile birlikte İzmir'den müzik öğretmenliği kaydı için geldiğini ifade eden Burcu Sağlam, en sevdiği bölümde olduğu için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Sağlam, ' Uludağ Üniversitesi'ne ilk defa geliyorum. Kampus ve bulunduğu ortam çok güzel. Umarım çok başarılı olurum ' diye konuştu.
Uludağ Üniversitesi Uludağ Büyükşehir Belediyesi Öğrenciler 


Çocuklarının kaydı için İzmir'den gelen Mustafa ve Buket çifti ise, üniversiteyi çok iyi bulduklarını, çocuklarının böyle bir yerde okuyacak olmasından mutluluk duyduklarını söyledi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi ise, şehirlerarası otobüs terminaline kurduğu stantla şehir dışından kayıt yaptırmak için gelenlere neler yapacakları konusunda yardımcı oluyor.
3 Eylül 2013 Salı günü yayınlandı