Eskişehir'de Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Çocuklara İlgi Gösterdi

Eskişehir ' e bazı açılış ve ziyaretleri gerçekleştirmek için gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı çocuklara özel ilgi gösterirken, “Öğretmenlerinize, Milli Eğitim Bakanı benim iyi arkadaşımdır, size selamı var diye söyleyin” dedi.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı 


Eskişehir ' e bazı açılış ve ziyaretleri gerçekleştirmek için gelen Bakan Nabi Avcı çocuklarla yakından ilgilendi. İnönü ilçesine bağlı Oklubalı köyüne gelen Avcı burada kendisini bekleyen çocuklarla tek tek ilgilenerek öğretmenlerinin adını sordu. Çocuklarla bir süre sohbet eden Bakan Avcı, “Öğretmeninize selam söyleyin. Kendisine ben Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcının iyi arkadaşıyım. Dün akşam Milli Eğitim Bakanı ile görüştük, size selamı var” söyleyin ifadelerini kullandı.

Gün boyu gerçekleştirdikleri ziyaretlerde çocuklarla bire bir ilgilenen Bakan Avcı, çocukların sevgisini de kazandı. Bakan Avcı ' nın Emek Mahallesi ' nde açılışına katıldığı Odunpazarı Belediyesi tarafından açılan Emek Okuma Okulu ' nun açılışından halk oyunu gösterisi yapan kız çocuklarını ise öperek tebrik etti.
14 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı