Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Türkiye'de

Türkiye'ye Aralık ayında yaptığı ziyaret sırasında otelin merdivenlerinden düşerek bileğini kıran Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un elindeki şişlik dikkat çekti.Dışişleri Bakın Ahmet Davutoğlu ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Çırağan Sarayı'nda bir araya geldi. Görüşme öncesinde basına dağıtılan fotoğraflarda Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un sol elindeki şişlik dikkat çekti.
Sergey Lavrov Taksim Dışişleri Bakanı Rusya Ahmet Davutoğlu 


Lavrov Aralık ayında Türkiye'ye yaptığı ziyaret sırasında kaldığı otelin merdivenlerinden düşmüş ve sol bileğini kırmıştı. Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bileği alçıya alınan Lavrov'un bugün elinde görülen şişlik, aylar önce yaşadığı şanssızlığı hatırlattı.
Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
17 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı