İslamabad'ın Caddeleri Erdoğan'ın Resimleriyle Süslendi

Pakistan'ın başkenti İslamabad'ın caddeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resimleri süslendi. Resmi temaslarda bulunmak üzere Pakistan'a gelen Erdoğan'ın resimleri başta kaldığı Serena Oteli ve çevresindeki caddelerde olmak üzere başkentin birçok caddesini süslüyor.
Başbakan Bekir Bozdağ Cumhurbaşkanı Binali Yıldırım Recep Tayyip Erdoğan 


Otelin girişi ve çevresindeki caddeler de Başbakan Erdoğan'ın resimleriyle birlikte Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ve Başbakan Yusuf Rıza Gilani'nin de resimleri asıldı. Otelin hemen girişine aslına Erdoğan, Zerdari ve Gikani'nin dev portesi ise dikkat çekti.

Cihan Haber Ajansı(Cihan)'na Başbakan Erdoğan'ın ziyaretini değerlendiren Fazıl Hakimi isimli Pakistan vatandaşı iki ülke ilişkililerinin kardeşlik zemini üzerine kurulduğunu aktardı. Hakimi , ' Bizim yakınlığımız, dostluğumuz çok eskiye dayanıyor. Dosttan ziyade kardeş ülkeleriz. Birbirine çok benzeyen halklarız. Erdoğan'a büyük bir memnuniyetle 'hoş geldiniz' diyorum ' ifadesini kullandı.

Başbakan Erdoğan bugün öğleden sonra Pakistan Parlamentosu'nda Temsilciler Meclisi ile Senato'nun birleşik oturumunda konuşma yapacak.

Erdoğan'a Pakistan ziyaretinde eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik eşlik ediyor.

Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
21 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı