Durmadan Tüküren Kadın Haber Yayınını Engelledi

Chicago ' da bir kadın sokakta haber sunmaya hazırlanan yerel WCIU televizyon kanalı muhabirinin önünde durmadan tükürerek yayın yapılmasını engelledi. Yol sorma amacıyla haber ekibinin yanına yaklaşan kadın, ekip cevap vermeye fırsat bulamadan iğrenç bir şekilde tükürmeye başladı.
Muhabir Chicago 


Gırtlağından tuhaf sesler çıkararak tükürmeyi sürdüren kadın, üşüttüğünü iddia ederek davranışını haklı çıkarmaya çalıştı. Tükürürken gayet soğukkanlı olduğu gözlenen kadın, çekim yapıldığını ve kameranın orada olduğunu fark etmediğini söyledi. Her tükürüşünden sonra özür dilemeyi ihmal etmeyen kadının amacının ne olduğu anlaşılamadı.

Durumu şok içinde izleyen çekim ekibi, kadın gittikten sonra bir an için kendilerine gelmekte zorlandı. Elinde mikrofonla donup kalan muhabir olayla ilgili olarak kameramanına bu olayı çekip çekmediğini sordu. Muhabir ayrıca, “Sanırım dezenfektana ihtiyacım var” yorumunda bulundu.

İnsanların sokakta yapılan yayınlara amaçlı ya da amaçsız müdahalelerine çok sık rastlanıyor. Açık havada özellikle halk içinde çekim yapmaya çalışan muhabirler pek çok zaman benzeri zorluklarla karşılaşıyorlar.
2 Mayıs 2012 Çarşamba günü yayınlandı