Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Moğolistan'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Moğolistan'ın başkenti Ulan Batur'a geldi.Özel uçak ANA ile Cengiz Han Havalimanı'na inen Başbakan Erdoğan'ı burada Moğolistan Dışişleri Bakanı Bold Luvsanvandan tarafından resmi törenle karşılandı. Karşılamada Türkiye'nin Ulanbator Büyükelçisi Mustafa Sarnıç ve diğer yetkililer de hazır bulundu.
Başbakan Bülent Arınç Cengiz Han Adnan Menderes Recep Tayyip Erdoğan 


İki gün sürecek Moğolistan ziyareti kapsamında Cengiz Han Heykeli ' ne çelenk koyacak olan Erdoğan, Moğolistan Başbakanı Althankhuyak ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirecek. Erdoğan görüşmelerin ardından Althanhuyak ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Daha sonra Moğolistan Büyük Kural (Meclis) Başkanı Z. Enkhbold ile görüşecek olan Erdoğan daha sonra Moğolistan Başbakanı tarafından verilecek resmi akşam yemeğine katılacak.
Moğolistan ziyaretinde Başbakan Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Çavuşoğlu ve Menderes Türel, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli eşlik ediyor.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
11 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı