ABD Polisi Kadın ve Çocuklara Böyle Ateş Etti

ABD ' nin New Mexico eyaletinde polis memurları, polisten kaçmaya çalışan bir kadın sürücünün aracına ateş açtı. Olay sırasında araçta kadının beş çocuğu da bulunuyordu.
Mexico New Mexico Elektroşok Silahı 


Polis aracındaki kameranın kaydettiği görüntülerde, polis memurları, Oriana Ferrell ' in kullandığı aracı, hız sınırının üzerinde seyrettiği için durduruyor. Polis memurunun uyarısına rağmen aracın motorunu durdurmayan sürücü, kaçmaya teşebbüs ediyor. Bir süre sonra polis, Ferrell ' ı tekrar durduruyor. Polis memuru, Ferrell ' in araçtan çıkmasını istiyor. Araçtan indikten sonra polisle tartışan Ferrell, yeniden aracına atlayıp kaçmaya kalkışıyor. Ferrell ' in araca binmesini engelleyen polis memuruna, araçtan inen Ferrell ' in 14 yaşındaki oğlu müdahale ediyor. Diğer çocuklar da olay sırasında araçtan iniyor.

Elektroşok cihazıyla Oriana Ferrell ' i etkisiz hale getirmeye çalışan polis memurunun elinden kurtulmayı başaran aile üyeleri, yeniden araçlarına binerken, olay yerine diğer polis memurları geliyor. Polislerden biri, Ferrell ' in oğlunun oturduğu şoför yanındaki kapıya yöneliyor ve elindeki copla kapının camını kırmaya başlıyor. Araç uzaklaşırken başka bir polis, aracın arkasından ateş açıyor.

Polislerin takibinden sonra şehir merkezindeki bir otelin önünde yakalanan Oriana Ferrell ve oğlu tutuklandı. İçinde çocukların bulunduğu aracın camlarını kıran ve ateş açan polisler hakkında ise soruşturma açıldı.
18 Kasım 2013 Pazartesi günü yayınlandı