Behzat Ç. Dizi Müziği - Mehmet Erdem'den 'Ah Yalan Dünya' Dinle

Behzat Ç. Son Bölüm: Mehmet Erdem'den 'Ah Yalan Dünya' Dinle... Hakim Bey, Herkes Aynı Hayatta gibi şarkılarla tanıdığımız Mehmet Edem Behzat Ç'ye konuk oldu. Behzat Ç.'nin 80. bölümüne konuk olarak katılan Mehmet Erdem Neşet Ertaş'ın 'Ah Yalan Dünya' şarkısını seslendirdi. Mehmet Erdem'in konuk olduğu Behzat Ç.'nin 80. bölümü sosyal medyada da gündem oldu.
Mehmet Erdem Neşet Ertaş Dizi Müzikleri Behzat Ç. Dizisi 


Behzat Ç.'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümüne son dönemlerin en popüler şarkıcılarından Mehmet Erdem damgasını vurdu. Dizide geçen hafta yer almayan Behzat Ç. bu hafta geri döndü. Akbaba'nın evinde toplanan cinayet büro üyelerine bir misafir de geldi.

Hayalet'in arkadaşı rolündeki ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, Neşet Ertaş'ın efsane türküsü Yalan Dünya'yı saz çalarak seslendirdi.

Dizideki bu sahne sosyal medya da büyük ilgi gördü.
Neşet Ertaş Hakkında
Neredeyse yarım asra varan bir süreden beri gerçek anlamda gönül telimizi titreten, ruhumuzu ürperten bu esrarlı sesin, sazın ve yorumun arka planında neler ve kimler vardır? Sazı gümbür gümbür ses veren, adeta davula eslik edercesine sazının göğsünde pençesiyle sesler çıkaran, hep samimi ve kendi halinde yüreğinin acılarını ve kendi iç gurbetlerini seslendiren; hiç bir medyatik tutumu olmayan, kalabalıklardan ve şöhretten adeta köşe bucak kaçara...
devamı
Behzat Ç. Dizisi Hakkında
Orijinal Adı:Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Yönetmen: Zekeriya Kurtuluş, Doğan Ümit Karaca,Serdar Akar Senaryo: Birol Tezcan, İlke Yeşilay, Faruk Emre Özünlü Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu ,Ege Aydan,Ayça Varlıer,Seda Bakan, Ayça Eren Dizinin Türü: Dizi, Polisiye, Macera, Yapımcı Firma: Adam Yapım Orijinal Dili: Türkçe Dağıtıcı Firma: Star Tv Behzat Ç, 1985 yılında Polis Akademisi'nden mezun olmuş, cinayet bürosunda görev yapmakta olan bir polist...
devamı
2 Şubat 2013 Cumartesi günü yayınlandı