Yer Gök Aşk Bölüm: Havva, Sevda'nın Hayatını Kurtarıyor

Yer Gök Aşk 91. bölüm özeti:
Yer Gök Aşk Dizisi Münevver Kanada 


Sevda hastanede babasından ve abisinden kurtulmayı başarır. Ne var ki parmaklıklar ardında da canı hala tehlikededir. Yiğit hala Münevver ' e aşıktır. Münevver ne kadar bu aşktan kaçsa da, kader yine onları karşılaştıracaktır. Bade ' nin bebeği yoktur artık ve yaşamak için de bir nedeni…

Mehmet onu bu halde görmeye dayanamaz; ölüme bile olsa Bade ' yle gitmeye hazırdır. Küçük Yılmaz ' ın tek hayali babasının onu bir gün affetmesidir. Yılmaz için Yusuf ' un acısını sarmanın tek yolu belki de Küçük Yılmaz ' a gönül kapısını açmak olacaktır. Yusuf göçüp gitmiştir ama hayat devam eder.

Günler aylar geçer. Havva ' nın karnı büyür ama hayata dair umutları birer birer yok olmaktadır. Ali Ömer Kanada ' ya geri dönmekle dönmemek arasında kararsızken hiç ummadığı bir misafir, planlarını değiştirecektir.

Uzun zaman suskun kalan Hamiyet felci yenmiş ve konuşmasının vakti gelmiştir. Bütün aileyi bir araya toplar; ancak söyleyeceği iki üç kelime herkesi şoke etmeye yetecektir.
Yer Gök Aşk Dizisi Hakkında
Bir can veda ederken dünyaya, bir başka can "Merhaba" der... Toprak, bebeği Nazlı'sını kardeşi Havva'yla birlikte hastaneye zor yetiştirir. Ancak geç kalmıştır. Kollarında can verir Nazlı! Aynı dakikalarda, Yusuf'un bebeği Rüzgâr hayata gözlerini açar. Ancak Rüzgar bebeğin annesi doğumda ölür. Üstelik Yusuf bu bebeğin kendisinin olduğundan da emin değildir! Rüzgâr bebek açtır. Bir sütannesi şarttır. Yusuf'un konağında çalışan Sultan'ın aklına o d...
devamı
17 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı