Yalan Dünya Bölüm: Emir'in Akraba Krizi

Yalan Dünya 30. bölüm özeti:
Orçun Yalan Dünya Dizisi 


Deniz ile Rıza el ele, kol kola

Deniz, Rıza ' yı Nurhayat ile konuşması için yüreklendiriyor. Artık gizli gizli buluşmaktan yorulan ikili, Bora ve Nurhayat ' a açılma konusunda karar alıyorlar. Deniz, Rıza ' yı Nurhayat ile konuşması için yüreklendirir. Artık gizli gizli buluşmaktan yorulan ikili, Bora ve Nurhayat ' a açılma konusunda karar alırlar. Ancak Rıza ' nın zamanlaması çok yanlış olur.

Dişçiden korkan Nurhayat, doktorunu lokal değil de tam anesteziye razı edemez. Çare olarak da bir güzellik salonunda kendine uyuşturucu etkisi yapan başka bir işlem uygulatır. Aldığı ilaçların etkisi altındayken de Rıza ' nın itirafını dinler.

Tülay ' ın konsomasyona çıkmasını istemeyen Selahattin, ona gündüz başka bir iş ayarlar. Ancak Tülay bu işi de esas mesleğine çevirmeyi başarır. Emir ' in de başı aniden ortaya çıkan ve ondan para sızdırmaya çalışan sahte amcası ile derttedir.

Bütün paparazziler onun amcasına yaptığı vefasızlığı haber yaparlar. Abisinin yalnızlığına çare bulmak isteyen Nurhayat, psikolog zannettiği Zerrin ' den ona da seans ayarlar. Bünyamin sorunlarını aşmanın yollarını ararken, Zerrin ' in niyeti ise bambaşkadır.

Selahattin ' in ilgisizliğinden yakınan Gülistan, ikinci çocuğu yapmayı düşünür. Bunu duyan Orçun ise, yanlış anlar ve kendisinde olan ölümcül bir hastalık nedeniyle kardeş yapma kararı aldıklarını zanneder. Üstüne bir de apartmanın çöpünden pozitif hamilelik testi çıkınca ortalık iyice karışır. Üstelik testi kimse sahiplenmez.
Yalan Dünya Dizisi Hakkında
Antakya’dan Cihangir’e taşınan Kocabaş Ailesi geleneklerine bağlı olan babaları Şehmuz Bey’in hakimiyeti altındadır. Damatları Selahattin, eşi Gülistan’a hiç bağlı değildir üstelik onu pavyonda tanıştığı Tülay ile aldatmaktadır. Evin tek oğlu olan Rıza, hiç sevmediği Nurhayat ile ailesinin baskısıyla nişanlanmıştır. Ancak bu duruma daha fazla katlanamaz ve Nurhayat’tan ayrılma kararı alır. Bu karar Kocabaşlar için yıkım olur. Aile, Rıza ve Nurha...
devamı
17 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı