Yalan Dünya Bölüm: Bora'nın Dişçi Korkusu

Yalan Dünya 34. bölüm özeti:
Orçun Yalan Dünya Dizisi Cihangir 


Rıza, Deniz'i etkisi altına almaya çalışıyor

Emir ' e bir sırrını paylaşan Çağatay, Cihangir ' in karışmasına sebep oluyor. Rıza, Deniz ' i, Bünyamin Zerrin'i, Emir kafedeki kızları, Orçun Eylem ' i etkisi altına almak için meşhur dut likörünün peşine düşüyor.

Nurhayat ' ın ailesi ile Kocabaşlar ' ın arasına kara kedi girmiştir. Ortaklığın bitmesinin faturası Selahattin ' e kesilir. Selahattin ' in artık iş yerinde işçiden bir farkı kalmamıştır. Emir ' den ayrılan Açılay evde terör estirmektedir. Bora ' nın ise dişi ile başı derttedir.

Dişçiden korktuğu içinde bir türlü doktora gidemez. Deniz ' in fotoğrafını bir moda dergisinde gören Nurhayat kıskançlıktan ölür ve misilleme olarak “Bugün Ne Giysem” adlı moda programına katılır.

Açılay ' dan ayrılan Emir ' e bir sırrını paylaşan Çağatay, Cihangir ' in karışmasına sebep olur. Rıza, Deniz ' i, Bünyamin Zerrin'i, Emir kafedeki kızları, Orçun Eylem ' i etkisi altına almak için meşhur dut likörünün peşine düşerler.

Kadınları aşk sarhoşu yapıp cinsel isteklerini arttıran bu likörden azıcık da olsa Çağatay ' dan almayı başaran erkekler, hedeflerine içkiyi içirmek için harekete geçerler. Nurhayat ' ın babası izin vermediği için onunla gizlice görüşen Gülistan, moda defilesine katılmak ister.

Önce bilet bulamaz sonrasında da babası ve annesi karşı çıkar. O da evden defileye kaçarak gitmenin yollarını arar ama başına beklenmedik bir olay gelir.
Yalan Dünya Dizisi Hakkında
Antakya’dan Cihangir’e taşınan Kocabaş Ailesi geleneklerine bağlı olan babaları Şehmuz Bey’in hakimiyeti altındadır. Damatları Selahattin, eşi Gülistan’a hiç bağlı değildir üstelik onu pavyonda tanıştığı Tülay ile aldatmaktadır. Evin tek oğlu olan Rıza, hiç sevmediği Nurhayat ile ailesinin baskısıyla nişanlanmıştır. Ancak bu duruma daha fazla katlanamaz ve Nurhayat’tan ayrılma kararı alır. Bu karar Kocabaşlar için yıkım olur. Aile, Rıza ve Nurha...
devamı
18 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı