Veda Bölüm: Eirene'nin Hain Tuzağı

Veda 6. bölüm özeti:
Veda Dizisi 


Kemal, Mehpare'ye aşkını ilan ediyor

Macit'le evlenmekten kurtulan Mehpare'nin, bu fedakarlığı kendisi için yaptığını öğrenen Kemal, Mehpare'ye aşkını ilan ediyor. Macit'le evlenmekten kurtulan Mehpare'nin bu fedakarlığı kendisi için yaptığını öğrenen Kemal, Mehpare'ye aşkını ilan eder. Ancak buna tanık olan Saraylıhanım, iki genci ayırmak için kurduğu planını uygular.

Reşat'ın kendisinden uzak tutmaya çalıştığı Eirene, hiç beklenmedik bir hamleyle olaylara yeni bir boyut kazandırır. Behice ve Eirene arasındaki rekabet devam ederken, Mehpare ve Kemal ise ayrı ayrı acı çekmektedir. Kemal ve Eirene'nin sakladığı sırlar ise yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar.
Veda Dizisi Hakkında
Esir Şehirde Bir Konak1920’lerin İstanbul’u. 1. Dünya savaşı sonrası, işgal yılları. Yoksulluk ve zorluklar içinde bir ülke, bir kent; İstanbul. Maliye Nazırı Mehmet Reşat Bey; Padişahına sadakatle, ülkesini işgal edenlere başkaldırmak arasında sıkışmış, vicdani yükleriyle boğuşan dürüst bir bürokrat, bir Osmanlı aydını. Evin hanımı, M. Reşat’ın karısı Behice ve ona sonsuz mutluluğun garantisi gibi görünen konağında kalıcı bir misafire dönüşen,...
devamı
9 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı