Öyle Bir Geçer Zaman Ki Bölüm - Hakan, Yıkılıyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki son bölüm kesitleri...
Kanal D Yıllar Sonra Dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisi Ali Kaptan 


Kızıyla tesadüfen tanışan Hakan, onun kendisini tanımamasından dolayı büyük bir yıkım yaşıyor..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 83. Bölüm özeti Kanal D'nin web sitesinde şu şekilde yer aldı...

Deniz gidiyor, Cemile üzülüyor


Deniz 'in Soner 'le yaşamayı kabul edip evden gitmesi Cemile 'yi üzüyor.

Cemile, kimseye belli etmese de Deniz 'in, babası Soner ile yaşamayı bu kadar çabuk kabul etmesinden dolayı çok buruktur. Süleyman, Deniz 'i almaya geldiğinde gözyaşlarını içine akıtır. Çünkü o, Deniz 'in hem anneannesi hem de annesidir. Ancak babasının evine güle oynaya giden Deniz, annesinin odasında kalmakta ısrar edince büyük kriz çıkar.

Sonradan çok pişman olacağı şeyler söyleyen Soner, Deniz 'i büyük bir tehlikeye atar. Bir türlü rahat durmayan Aydın, bu sefer de solcular arasında kuryelik yapar. Ancak taşıdığı şey boya kutuları değil, silahtır.

Üstelik, emaneti vereceği kişiye de komplo kurulmuştur. Aydın 'ın yardımına da yine Osman koşar. Mete her ne kadar karşı da çıksa, Osman zor durumdaki arkadaşının yanına gider. Ahmet 'in iş teklifini geri çeviren Hakan ile bir kez de Berrin konuşmak ister. Fakat Hakan, verdiği kararla onu şaşırtır.

Babasını hiç hatırlamayan Zehra ise, Hakan ile hiç beklenmedik bir biçimde tanışır. Herkesin korkulu anlar yaşamasına neden olan olay Yıllar Sonra baba kız arasındaki ilk yakınlaşmadır.

Ayça, Mete ile buluşmak için okuldan kaçmaya çalışır. Abisine yakalanma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Ayça 'yı hiç beklemediği biri, Osman kurtarır. Ali Kaptan 'ın evi ise satışa çıkar. Mahalleye gelen evin yeni sahibi herkesin şoke eder.
Yıllar Sonra Dizisi Hakkında
Ünlü oyuncu Leyla çekimleri bitince, İstanbul’a ailesinin yanına döner. Biten filmin şerefine evde bir parti verilir. Evin ortanca kızı Aslı’nın hayatı çevresiyle birlikte hızla değişime uğramaktadır. Bu sırada Ulupınar Holding’te ihale hazırlıkları tamamlanmıştır. Birsen’in hırsları ve Leyla’ya olan kıskançlığı gün be gün artmaktadır. Ulupınar Holding’te kendine köstebek edinen Rasim, kötü bir sürprizle karşılaşacak ve daha çok hırslanacaktır. B...
devamı
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisi Hakkında
Hikayenin odağında Akarsu ailesi vardır. Anılan zaman içinde bu ailenin dağılması, aile bireylerinin bu dağılmadan aldıkları etkiler ve her birinin bu etkiler altında şekillenen hayat hikayeleri sergilenir. Denizci olan Ali Akarsu’nun, Hollandalı Carolin’le olan aşkı, karısı Cemile Akarsu tarafından öğrenilince, yaşanan büyük sıkıntılar ve bu durumun yarattığı olumsuz koşullar, Cemile, Ali ve çocukları üzerinde, hayatlarının geri kalanını şekil...
devamı
26 Eylül 2012 Çarşamba günü yayınlandı