Merhamet 17. Bölüm: Recep, Kendini Vuracak Mı?

Merhamet 17. Bölüm özeti:
Merhamet Dizisi 


Biz kardeşiz!
Sermet ' le kardeş olduklarını öğrenen Fırat şok oluyor. Ve bu bölümde, Fırat ve Sermet ' in nasıl kardeş olduğu anlatılıyor. ' Böyle bir gerçek var, birader” Necati ' nin söyledikleriyle Sermet ' le kardeş olduğunu öğrenen Fırat, elinde silahla şok içinde kalır.

Üstelik Sermet ' in bu gerçeği ve Hikmet ' in onun babası olduğunu bilmesi, Fırat ' ı daha da çileden çıkarır. Merhamet ' in bu bölümünde Fırat ve Sermet ' in nasıl kardeş olduğu anlatılıyor.

Narin ' in en zor günü Öte yandan dizinin “geçmiş” bölümünde Narin, ÖSS sınavına girmeye çalışmaktadır. Hafize Hanım ' ın kavga gürültü sınava getirdiği Narin, son dakikada sınava girmeyi başarır. Narin ' in bu sınavı geçip geçemeyeceği ise merakla beklenmektedir.
Merhamet Dizisi Hakkında
Narin yalnızca azmi ve başarısı sayesinde bütün zorluklardan, engellerden sıyrılıp, hiçbir destek ve torpil olmaksızın, kendi çabası ve alnının akıyla bir yerlere gelebilmiş genç bir kadın olacaktır. Acımasız ailesinin ve büyük şehrin darbelerine göğüs gerebilmiş büyük bir kahramandır. Öykü küçük bir kasabada başlar ve İstanbul’a uzanır. Narin’in İstanbul’a geliş hikayesi epey çetrefilli olsa da, her nasılsa İstanbul’da talih yüzüne gülmüş, dah...
devamı
6 Haziran 2013 Perşembe günü yayınlandı