Kuzey Güney Bölüm: Kuzey Ve Simay Hesaplaşıyor Haberi 

Kuzey Güney 59. bölüm özeti:
Kuzey Güney Dizisi 


Kuzey'i daha tehlikeli günler bekliyor

Kuzey, kulüpte karşılaştığı manzaradan sonra Simay ' a sırtını dönüp gitmiyor. Ancak iyi niyetle sarf ettiği bu çabası, herkesin unuttuğu eski bir düşmanı gün yüzüne çıkarıyor. Bundan sonrasında da hem Simay ' ı, hem de Kuzey ' i daha tehlikeli bir dönem bekliyor.

Zeynep ' in verdiği adrese giden Kuzey, kulüpte karşılaştığı manzaradan sonra Simay ' a sırtını dönüp gidemez. Ne olursa olsun Simay orada çalışmamalıdır. Ancak Kuzey ' in iyi niyetle sarf ettiği çaba, herkesin unuttuğu eski bir düşmanı gün yüzüne çıkarır.

Bundan sonra hem Simay ' ı, hem de Kuzey ' i daha tehlikeli bir dönem beklemektedir. Cemre ise yaşananları öğrendiğinde, Zeynep ' in Kuzey ' le bağını sürdürmek için tüm yolları denemesinden huzursuzdur.

Geçmişte Banu ' yu yalnız bırakmasının pişmanlığını yaşayan Ebru Sinaner, ikinci kez aynı hataya düşmemeye kararlıdır. Ebru ' nun kızının tedavi süreciyle ilgili kararı, Güney ' in köşkteki bütün huzurunu kaçırır. Şirkete geri dönen Burak Çatalcalı, geçirdiği kazayla ilgili aklındaki hedefi ilan ettiğinde, saflar değişmek zorunda kalır.

Cemre, Kuzey ' in başının yeniden derde girmemesi için harekete geçtiğinde, büyük bir sürpriz yaşar. Kuzey ' le baş başa geçirecekleri dakikaların büyüsü uzun sürmez. Bu buluşmada, Kuzey ' in Güney ' le ilgili küllenen şüphelerini alevlendirir. Öte yandan Barış, Cemre ' yle yaptıkları anlaşmayı bozmak üzeredir. Ona göre artık bu sahte evlilik gerçeğe dönmelidir.
Kuzey Güney Dizisi Hakkında
Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve Ünal Silver’in de önemli rollerini üstlendikleri Senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldıkları, yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği dizinin ilk bölümünün konusu şöyle; Kuzey ve Güney, pusu...
devamı
24 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı