Kayıp Şehir Bölüm: Daniel, Öldürüldü

Kayıp Şehir 16. bölüm özeti:
Mazlum Kayıp Şehir Dizisi 


' Kayıp Şehir ' artık yeni gününde!

“Kayıp Şehir” artık Pazartesi akşamları, saat 20.00 ' de ekrana gelecek Milyonların kalbine işleyen sevilen dizisi “Kayıp Şehir” bu akşamdan itibaren (07 Ocak Pazartesi) artık, yeni yayın günü olan Pazartesi günleri saat 20.00 ' de ekrana gelecek.

İlgiyle izlenen dizinin bu bölümünde; tek dileği kızını Daniel ' dan uzak tutmak olan Meryem, Daniel ' ı polise ihbar ediyor. Ancak işler umduğu gibi gelişmiyor ve Meryem, istemeden büyük bir felakete neden oluyor. Meryem, Daniel ' ı polise ihbar eder.

Tek dileği kızını o zenciden uzak tutmaktır. Ancak işler umduğu gibi gelişmez. Polisler, Daniel ' ı Seher ' in yanında yakalarlar. Üstelik Meryem, istemeden büyük bir felakete neden olur. Maçta başka bir kulüp tarafından izlenecek olan İrfan çok heyecanlıdır.

Üstün bir performans sergileyen İrfan ' a transfer teklifi gelir. Sadık ve Mazlum ise, iş için Ethem ' e giderler. Ondan kendilerine yardım eli uzatmalarını isterler. Ethem de onlara uygun bir iş bakar. Daniel ile yaşadıkları konusunda Seher ' e destek olmadıkları için İrfan da Kadir de çok üzgündürler.

İkisi de hatalarını telafi etmeye çalışırlar. Ancak olanlar hakkında bir tek Meryem sessizliğini korur. Selahattinler'i ise bir yandan ev sahibi, diğer yandan da Aziz sıkıştırmaktadır. Zehra, borçların bir kısmını ödeyebilmek için işten avans alır ve kardeşini ezmeye çalışan Aziz ' in karşısına dikilir.

Aysel, Daniel ' ı Ethem ' in ihbar ettiğini düşünür ve onunla konuşmaya gider. Ondan ihbarı kimin yaptığını bulmasını ister.İrfan ise Aysel ' e yüzük alır ve lüks bir restaurantta yer ayırtır. Ona sürpriz bir teklifi vardır. Seher, yaşadığı büyük üzüntü sonrası herkesi üzecek bir karar verir. Seher ' i kurtarmak için Aysel ve Kadir seferber olur.
Kayıp Şehir Dizisi Hakkında
"Kayıp Şehİr" İstanbul’un arka sokaklarını gözler önüne serİyor Öykü geliştirme ve proje tasarımı Tomris Giritlioğlu’na ait olan, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, senaryosunu Yıldırım Türker, Murat Yurkulak, Seray Şahiner, Hakan Bıçakçı ve Leyla Olça’nın kaleme aldıkları, müziklerini de Demir Demirkan’ın yaptığı "Kayıp Şehir"; İstanbul’un arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingene...
devamı
8 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı