Karadayı Bölüm: Mahir Ve Hakime Hanım Yakınlaşıyor

Karadayı 6. bölüm özeti:
Karadayı Dizisi 


Mahir, itirafnameyi imzalayan babasını ipten kurtarmanın yollarını ararken, Turgut da ayağına dolanan genç avukatı araştırmaya başlar. Araştırıldığından habersiz olan Mahir, Feride ' yi, Nazif Kara ' nın işkence gördüğüne inandırmaya çalışmaktadır.

Feride, kendisine dahi itiraf edemese de Mahir ' den etkilenmeye başlamıştır. Mahir ile Feride ' nin yakınlaşmasından habersiz olan Ayten ise baloda çekilen fotoğraflarından dolayı zor duruma düşer ve başındaki beladan kurtulmak için Necdet ' e gider.

Turgut, yaptığı araştırmalar sonucunda Mahir ' in “Salih İpek” olmadığını öğrenir. O zaman Salih İpek kimdir? Turgut ' a sürpriz yapmak için ondan habersiz yurda dönen Serra ise soluğu Turgut ' un evinde alır. Fakat aynı gece Mahir, savcının evine gizlice girmeye karar verir.
Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
13 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı