Karadayı Bölüm: Avukat Salih, Başsavcının Evinde

Karadayı 7. bölüm özeti:
Karadayı Dizisi Büyükada Dalyan 


Mahir, Turgut'un evinde önemli bir ipucu elde eder. Feride'ye gelen anahtarla bu ipucunu birleştirip Feride ile Büyükada yollarına düşer. Geri dönüş vapurunu kaçırınca da orda kalmak zorunda kalırlar. Evde ise Ayten ve Mahir'in ailesi hazırladıkları yemekte Mahir'i beklemektedirler. Ayten, Mahir'in Ada'da kalacağı haberini alınca yıkılır.

Mahir'in gizli görevde olduğuna inanan Turgut, ondan kurtulmanın yollarını ararken Feride ile daha da yakınlaştıklarına tanık oldukça delirir.

Necdet'in ihbarı üzerine Dalyan Rıza tutuklanınca, Necdet artık onun yerine geçer. Mahir'e ve mahallesine zarar vermek için artık bütün imkânlara sahip olmuştur. Mahir için çember giderek daralmakta, zamansa azalmaktadır.
Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
20 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı