Karadayı 53. Son Bölüm : Feride Mahir İçin Endişeleniyor

Karadayı 53. son bölüm'de Mahir'i kendi eliyle yargıya veren Feride pişman olmuştur. Karadayı için zor günler başlamıştır. Feride buna kendisinin sebep olduğunu düşünür ve Yasin'e kendisini dinlemesi gerektiğini söyler. Çaresizlik içinde ne yapacağını bilemeyen Feride bir umutla Mahir'i görmek için tutulduğu odanın başında bekler ve duygusal anlar yaşanır.
Karadayı Dizisi 


Mahir'in Tutuklanmasına Karar Verilir
Feride ve Yasin'in bütün çabalarına rağmen, Mahir'in tutukluluk kararı verilir. Nazif Kara'dan sonra Mahir için de suçsuz yere cezaevinin yolu görünür. Feride, adaleti sağlamak için Mahir'in kaçmasına mani olduğuna ilk defa pişman olur. Çünkü Mahir'in etrafındaki çember gittikçe daralmaktadır.

Nazif Orhan'ın İçinde ki Öfkeye Şahit Oluyor
Herkes elbirliği içinde Mahir'i kurtarmak için uğraşırken, Orhan abisi lehinde asla ifade vermeyeceğini açıkça söyler. Feride ve Nazif, Mahir için başka bir çıkış yolu olmadığının farkındadır.

Turgut Ve Babası Karşı Karşıya
Turgut ise babası İskender'i kandırmak için gizli görevde olduğunu beyan eder. İskender önce buna inansa da daha sonra Turgut'un yalan söylediğini, Mahir'in başını yakacağını anlar. Bildiklerini herkese anlatacağını Turgut'a söyleyerek onu evlatlıktan reddeder. Ancak bu çıkış İskender için tehlikeli olacaktır. Çünkü Turgut, Suat'ı yine görev başına çağırır. Üstelik bu defa gözden çıkardığı, kendi babasıdır.

Karadayı 06 Ocak 2014, Pazartesi 20:00 ATV'de.
Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
6 Ocak 2014 Pazartesi günü yayınlandı