Karadayı 52. Bölüm Feride Ve Turgut Sahnesi

Karadayı 52. Bölüm özeti:
Karadayı Dizisi 


Mahir ve Feride'yi Bekleyen Zor Karar

Mahir ve Feride beklemedikleri bir durumla karşı karşıyadırlar. Ya Yasin'in dediğini yaparak kaçacaktır Mahir ya da Feride'yi dinleyip teslim olacaktır. Mahir her ne yaparsa yapsın başının ciddi dertte olduğunun farkındadır. Her şeye rağmen kendinden bekleneni yapar ve suçsuz olduğunu ifade ederek adalete teslim olur.

Feride sevdiği adamı kurtarmak için canla başla uğraşırken, Sinan da boş durmaz. Feride'nin ailesinin desteğini de arkasına alarak nişanlısı için hayır demesine imkan bırakmadığı bir sürpriz hazırlamaktadır.

Kara Ailesi Yine Zor Durumda
Kara ailesi Nazif'in özgürlüğünün tadını çıkaramadan Mahir'in tutuklanmasıyla yıkılır. Bu sefer Nazif oğlunun suçsuzluğunu ispat etmek için mücadeleye başlar. Hem aileyi bir araya getirmek için hem de Mahir'i kurtarabilmek için kesinlikle Orhan'ı bulmalıdır. Oysa Orhan dönülmez bir yola girer ve Nilay'ı alıp kaçar. Bunu duyan Yılan sadece Orhan'ın değil, Nazif ve Mahir'in de başını yakacaktır.

Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
31 Aralık 2013 Salı günü yayınlandı