Karadayı 50. Bölüm: Mahir Ve Songül Yüzleşme Sahnesi

Karadayı bir önceki bölümde; Mahir ve Feride'nin bir kafede görüştüklerini öğrenen Mehmet Saim deliye döner. Feride, Mahir'e Yasin'le konuştugunu söyleyerek Mahir'i ikna etmeye çabaladıysa da Mahir öfkeden deliye döner.
Karadayı Dizisi Dalyan 


Karadayı 50. Bölüm İlk Sahne

Mahir, atölyede çalılştığı esnada Feride gelir ve bekledikleri otopsi sonuçlarının geldigi müjdesini verir. Fakat otopsi sonucunu okuduklarında Mahir'in tüm hayalleri yıkılmıştır. Uzun zamandır peşini kovaladıkları delilden bir netice çıkmadığını öğrenince, babası için bütün umudunu yitirmiştir. Zira Turgut'u da bulamamaktadırlar.



Feride Ve Mahir Sahnesi

Feride ve Mahir'i birlikte gören Mehmet Saim, Turgut'un kaçması için yardım etmekten vazgeçer... Çünkü aklında yepyeni bir plan vardır artık... Turgut ile sahilde buluşan Mehmet Saim, Turgut'a yurtdışına çıkmayacağını söyler. Turgut ise Mehmet Saim'e 'Yakalanır da mahkeme kürsününe çıkarsam idamla yargılarlar beni şunu bilin ki giderken sizide yanımda götürmezsem namerdim' diye tehdit eder. Mehemt Saim ise Turgut'a 'Gizli bir yerde saklıyacağını ve yanlız Yılan Berdan'ın dışında kimseyle görüşmeyeceğini' söyleyerek daha ileri dönemlerde Turgut'a daha iyi gelecek sunacağının vaadinde bulunur. Fakat bunun içinde tek bir şartı vardır. Feride'nin Mahir'den nerfret edeceği bir plan kurmasını ister.

Turgut, Mahir Ve Feride Sahnesi

Mahir ve Feride Nazif Kara davası için hala mücadele etmektedir. Feride'nin bu azmi karşısında Mahir de Turgut'u yakalamak için mahkemeye gidemeyecektir.

Mahir ve Feride Sahnesi

Nazif Kara'nın mahkeme günü gelmiştir. Mahkemede Hakime hanım Feride, Nazif Kara'ya 'Dosya karara bağlanmadan önce sizin eklemek istediğininz bir husus varmı?' sorusuna karşılık 'Ben suçsuzum hakime hanım, Süleyman Yılmaz'ı ben öldürmedim' diye cevap verir. Feride, mahkeme günü Nazif Kara davası için hala mücadele etmektedir. Feride'nin Nazif Kara için verdiği karar tüm aiyedi sevinçe boğar. Feride'nin bu azmi karşısında Mahir de Turgut'u yakalamak için beklemeye başlar ve Turgut'un geldigini gören Mahir, Turgut'u yakalamak için harekete geçer.

Nazif Kara'nın Mahkeme Sahnesi

Feride, Nazif Kara hakkında beraat kararı verirken Mahir de Turgut'u yakalamak için beklemeye başlar.. Turgut da bundan habersiz Mahir'e adım adım yaklaşmaktadır. Karadayı 50. bölümün sonunda Turgut'la Mahir karşı karşıya gelir.

Karadayı 50. Bölüm Son Sahne

Karadayı 51. bölüm özeti:
Karadayı 51. bölüm fragmanında Turgut, Mahir'e kendisini öldürmesi için adeta yalvarıyor. Kendisini öldürmesi için Mahir'e 'Anneni, kız kardeşini, Bahar'ı hiç acımadan bir emrimle ben öldürttüm. Al intikamını, öldür beni' dedigi görülüyor.

Mahir, Turgut'u vuracak mı? Yoksa mahkeme huzuruna mı çıkaracak? Beraaat kararıyla serbest kalan Nazif Kara için yeni bir dönem başlamaktadır. Mahmenin sonucunu bekleyen Feride, Sinan'la olan nişanını bozacak mı? Yoksa bu nişan bir süre daha devam edecek mi?

Mahir Kara, babasının beraat kararını duyunca ne yapacak? Mehmet Saim, kızı Feride'yi Mahir'den ayırmak için yeni planları neler?

Turgut yakalanıp mahkeme huzuruna çıktığında Mehmet Saim'in de bu olaylarla ilgisinin olduğunu söyleyecek mi? Yasin komiser, Mahir'le tekrar eskisi gibi samimi olacak mı? Tüm bu soruların cevabı 23 Aralık Pazartesi akşamı ekranlarda yayınlanacak 51. bölümde cevabını bulacak.

Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
17 Aralık 2013 Salı günü yayınlandı