Karadayı 37. Bölüm: Feride ve Mahir'in Adliye Odası Sahnesi

Karadayı 37. Bölüm özeti:
Karadayı Dizisi 


Mahir'in itirafı herkesi şoke eder. Feride, Mahir'in maksadını anlamak isterken ortaya çıkan tanığın anlattıkları onu iyice çıkmaza sokar.

Mahir amacına ulaşır... Artık parmaklıklar arkasındadır. Başlarına bu felaketi kimin getirdiğini, babasını ipe kimin göndermek istediğini öğrenmesine ramak kalmıştır...

Sonunda Necdet'le yüz yüze gelirler. Ancak ailesi için yaptığı bu fedakarlık, Feride ile arasındaki aşkı daha da imkansız hale getirir.

Feride aşkı ve ailesi arasında iyice sıkışıp kalır. Kaybettiği yolunu bulmak isterken ayakları onu Mahir'e götürür... Ancak Mahir hiç beklemediği bir çözüm sunar Feride'ye.
Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
10 Eylül 2013 Salı günü yayınlandı