Karadayı 33. Bölüm: İlk Sahne

Karadayı Dizisi 33. Bölüm özeti:
Karadayı Dizisi 


Mahir'in kendisini kaçırdığını anlayan Feride şoke olur. Feride Mahir'e hesap sorarken Mahir bir kaza yapar. Bu kaza büyük bir tehlikeye sebep olacaktır.

Turgut Mahir'in Feride'yi kaçırdığını anlar ve her yerde onları aramaya başlar. Mahir Feride'ye gerçekleri açıklaması için Yasin'i bekler. Bu sırada Turgut da Mahir'in izini bulabilmek için Yasin'i yakın takibe alır.

Feride Mahir'den kaçmaya çalışırken kendini Mahir'in kollarında bulur. Feride ve Mahir birbirlerine daha fazla karşı koyamazlar! Mahir ve Feride çok özel anlar yaşarken Turgut onların izini bulur!
Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
28 Mayıs 2013 Salı günü yayınlandı