Karadayı 28. Bölüm: Mahir, Feride Yüzük Sahnesi

Karadayı 28. bölüm özeti:
Karadayı Dizisi 


Salih'in Mahir olduğunu anlayan Necdet, bu gerçeği Turgut'a anlatır. Turgut, Mahir'in maskesini düşürmek için büyük bir oyun kurar.

Mahir kabadayıların bir sevkiyatında Yasin'e yardım eder. Ancak işler bekledikleri gibi gitmez. Olay yerinde Turgut'u gören Mahir'in içine bir şüphe düşer. Mahir Turgut'un karanlık yüzünü görmek üzeredir.

Davasında iyice köşeye sıkışan Mahir, Feride'yi daha fazla incitmek istemez ve kimliğini açıklamaya karar verir! Ancak önce Feride'ye evlenme teklif edecektir! Bu sırada Turgut da Feride'nin gerçekleri öğrenmesi için oyunu başlatır!
Karadayı Dizisi Hakkında
1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile… Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, Uluç Bayrak...
devamı
24 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı