İntikam 25. Bölüm: Yağmur Annesinin Yaşadığını Öğrendi

İntikam 25. Son Bölüm: Yağmur Annesinin Yaşadığını Öğrendi İzle... Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi İntikam'ın bu haftaki bölümünde yine heyecan doruktaydı. İlgiyle izlenen dizisi İntikam'ın bu haftaki bölümünde yine heyecan doruktaydı.
Kanal D İntikam Dizisi Beren Saat 


Annesinin yaşadığını düşünen Yağmur, Ağabey'in annesi ile ilgili gerçekleri bilen tek kişi olduğunu anlar. Ancak Ali 'nin ortaya çıkıp Ağabey 'i vurması, Yağmur 'u çok kızdırır. Ağabey'in kırılmış telefonunu Hakan'a veren Yağmur, sim kartını okutmasını ister. Böylece annesine ulaşacak bir şey bulmayı planlayan Yağmur amacına ulaşır.

Hakan'ın sorunu halletmesiyle Yağmur, annesinin Ağabey'e bıraktığı sesli mesajı duyar. Yağmur, yaşadığını öğrendiği annesine ulaşacabilecek mi?
İntikam Dizisi Hakkında
Konfüçyüs (MÖ 504) Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan, bir baba ve bir kız. Mutlu, huzurlu küçük bir aile. Her şey bu ailenin babası Adil’in, iftiraya uğramasıyla başlar. Adil’in yöneticiliğini yaptığı bankanın sahibi, kendi bankasını dolandırmış ve suçu Adil’in üzerine yıkmıştır. Adil’e atılan bu iftirada, aşık olduğu kadın da büyük rol oynar. Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamaz ve hapse mahkum olur. Kızı Derin’se babasından kopa...
devamı
Beren Saat Hakkında
Yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu'nun kardeşi, ona Beren'den söz edince televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline geldi. İlk başrolünü Aşka Sürgün dizisinde oynayan oyuncu sonradan bir dönem dizisi olan Hatırla Sevgili'de ikinci başrolünü sergiledi. En son olarak ve hala devam eden Halid Ziya Uşaklıgil´in eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynadı. Bu dizide Bihter karakterini canlandırmaktadır. Dizide Kıva...
devamı
27 Eylül 2013 Cuma günü yayınlandı