İnadına Yaşamak 2. Bölüm: Sevgiliyi Kandırma Taktikleri

İnadına Yaşamak 2. Bölüm özeti:
İnadına Yaşamak Dizisi Kapadokya 


Emir, Ali'yi ölümcül bir oyunun içine çekiyor
Ali ' den yıllardır intikam almak için fırsat kollayan Emir Atasoylu harekete geçiyor ve Ali ' yi henüz farkında olmadığı ölümcül bir kedi-fare oyununun içine çekiyor.

Zeynep ve Ali, iki yabancı olmanın tüm güvensizliği ve fikir ayrılıklarına rağmen, Çınar ' ı korumak zorundadır. Çınar ' ın onlardan başka kimsesi kalmamıştır çünkü. Ali, bir baba gibi, Çınar ' ın peşindeki Kıbrıslı düğümünü çözmeye çalışırken, Zeynep ise bir anne içgüdüsüyle, Çınar ' ı olaylardan uzağa, Kapadokya ' ya götürmeye karar verir.

Oysa hayatlarını cehenneme çevirecek kötülük işbaşı yapmıştır. Yıllardır intikam almak için bekleyen Emir Atasoylu, Ali ' yi henüz farkında olmadığı ölümcül bir kedi-fare oyununun içine çeker. Zeynep ve Çınar da, Ali ' yle birlikte bu oyunun içine sürüklenecektir.
İnadına Yaşamak Dizisi Hakkında
Kanal D'nin kadrosunda, Sanem Çelik, Oktay Kaynarca, Murat Ünalmış, Denisse Capezze, Doruk Özermanoğlu, Levent Ülgen, Nilüfer Açıkalın, Pelin Akil, Bülent Polat, Duygu Şarışın, Edip Saner, Açelya Yılhan, Gonca Sarıyıldız, Mahmut Gökgöz, Armağan Oğuz, Kerem Corogil, Alican Albayrak, Koray Ergun, Sedat Kalkavan, Evren Erler, Burak Demir, Taner Cindoruk, Taner Rumeli ve Munis Düşenkalkar'ın yer aldığı, yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetm...
devamı
6 Aralık 2013 Cuma günü yayınlandı