Huzur Sokağı - Feyza ile Bilal kütüphanede

Huzur Sokağı 3. Bölüm Özeti;
Teoman Huzur Sokağı Dizisi 


İddia aşka dönüşüyor!
Feyza, mezarlıkta kendisine yardım eden Bilal'e teşekkür etmek için yanına küçük kardeşi Teoman ' ı da alarak, evlerine bayram ziyaretine gider. Hasan ve Şükran, Saadet ' i barıştırmak ve özür dilemek için Bilal'in evine götürür. Orada Feyza ile karşılaşan Saadet, fenalaşır.

Gururu ile Bilal ' e olan ilgisi arasında kalan Feyza, duygularına bir ad koyamamıştır. Bir iddiayla peşine düştüğü Bilal ' e olan takıntısı giderek aşka dönüşmektedir. Evlilik düşleri kuran Şükran ise büyük hayal kırıklığı yaşamıştır. Emel ile Kerim arasındaki yasak aşka tanık olan Ayşe, taşıdığı sırla mücadele eder.
Huzur Sokağı Dizisi Hakkında
Yepyeni bir dizi atv ekranlarında izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor. Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getirecek. Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal'in ölümsüz aşkını anlatacak olan dizide Feyza'yı Selin Demiratar, Bilal'i is...
devamı
24 Eylül 2012 Pazartesi günü yayınlandı