Güneşi Beklerken Dizisi 2. Bölüm: Zeynep, Barış'tan Hoşlanıyor

Güneşi Beklerken Dizisi 2. Son Bölüm: Zeynep, Barış'tan Hoşlanıyor... Kanal D'de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisi 2. bölümüyle ekranlara geldi. Güneşi Beklerken 2. bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. Güneşi Beklerken'de Kerem'in hain planı Zeynep'i büyük bir tehlikenin içine atıyor.
Kanal D Güneşi Beklerken Dizisi Ebru Aykaç Hande Doğandemir Emre Kınay 


Güneşi Beklerken'de Melis, Zeynep'i kandırarak güvenini kazandı. Zeynep, Melis'e kendiyle ilgili şeyleri anlatırken karanlıktan çok korktuğunu söyledi. Melis de Kerem'in gözüne girebilmek için bu sırrı Zeynep'e karşı kullandı. Cihan ise eski aşkı Demet'i gördü.

Melis, Zeynep'i kandırarak lunaparka götürdü. Zeynep, Kerem ve adamlarını karşısında görünce şoke oldu. Melis'in kendisini kandırdığını anlayan Zeynep'in tepkisi çok sert oldu. Kerem'in adamları Zeynep'i vagona bağlayıp korku tüneline gönderdiler. Korku tünelinde çıkan yangınla Zeynep ölümle burun buruna geldi.

Salı Birincisi 'Güneşi Beklerken'

Başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin ve Ebru Aykaç ' ın paylaştıkları dizide, mütevazı yaşamlarını bırakıp İstanbul ' a gelmek zorunda kalan bir anne- kızın, yeni hayatlarında başlarına gelenler konu ediliyor.

Saklanan sırlar, karşılıksız aşklar, hain tuzaklar, hayal kırıklıkları ve beklenmedik yakınlaşmaların da öne çıktığı dizinin Salı akşamı ekrana gelen 2. Bölümü, A/B Sosyo Ekonomik Statü ' de yüzde 6.05 reyting ve yüzde 21.27 izlenme payı, Tüm Kişiler ' de de yüzde 5.25 reyting ve yüzde 17.55 izlenme payı ile birinci oldu.

Güneşi Beklerken Dizisi Hakkında
Bu çocukluk arkadaşı Jale’dir. Jale, İstanbul’un en prestijli kolejlerinden Sayer Koleji'nin müdürüdür. Hem Zeynep’in iyi bir eğitim alması hem de yeni bir başlangıç yapmak için anne-kız, Zeynep’in tüm itirazlarına rağmen tası tarağı toplayıp İstanbul’a taşınırlar. Aslında Jale’nin onlar için başka planları vardır. Hem Demet’in hem de Zeynep’in hayatını kökünden değiştirecek bir sırrı saklamaktadır Jale... Kimseye eyvallahı olmayan ,son derece i...
devamı
Ebru Aykaç Hakkında
Eğitim: Türvak Sinema - Televizyon Dizi Çalışmaları: Babam İçin (FOX Tv- 2011) İzmir çetesi (Star Tv - 2011) Maskeli Balo (Star Tv - 2010) Es Es (ATV - 2010/2009) Nefes (ATV - 2009) Gece Sesleri (Show TV - 2008) Binbir Gece (Kanal D - 2007) Taşların Sırrı (Star TV - 2006) Şifacı (Kanal 7 - 2006) Yağmur Zamanı (Show TV - 2005/2006) İstanbul Şahidimdir (ATV - 2004) Hürrem Sultan ( Kanal D - 2003) Reklam Filmleri: Cola Turka, 2008 Activ...
devamı
Emre Kınay Hakkında
Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda görev yapan sanatçı, çeşitli sinema filmi ve tv dizilerinde de rol alıyor. Kurucusu olduğu Duru Tiyatro topluluğunda halen oyunlar sergilemekte ve dizi filmlerde oynamaktadır. Yılan Hikayesi dizisinde canlandırdığı Erkan Ağa Karakteri ile tanındı.Üç kız çocuğu babasını oynadığı ve başrolünü İclal Aydın ile paylaştığı İki Aile dizisi ile daha geniş çevrede tanınmıştır. Rol aldığı...
devamı
11 Temmuz 2013 Perşembe günü yayınlandı