Benim İçin Üzülme Bölüm - Ahmet Türkiye’yi Ağlattı

ATV'nin yeni dizisi Benim İçin Üzülme son bölüm (3.Bölüm) ile izleyicileriyle buluştu. ATV'de yayınlanan Benim İçin Üzülme dizisi 3. bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Benim İçin Üzülme son bölümündeki Ahmet'in cenaze töreni duygusal anlara sahne oldu. Benim İçin Üzülme dün akşam yayınlanan bölümüyle Öyle Bir Geçer Zamanki dizisini tahtından etti.
Manchester United Kanal D Benim İçin Üzülme Dizisi Mahsun Kırmızıgül Lazca 


Benim İçin Üzülme yayınlanmaya başladığı ilk günden beri yoğun bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. Sevilen dizi de dün akşam Ahmet ' in cenaze sahnesi ve beraberindeki Lazca ağıtlar ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı.

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül ' ün yaptığı ' Benim İçin Üzülme ' dizisinin dün akşam yayınlanan bölümüne Ahmet ' in cenaze sahneleri damga vurdu.

Zirve ''Benim İçin Üzülme''nin
ATV ' nin yeni dizisi “Benim İçin Üzülme” dün akşam tüm izleyicilerde Kanal D ' nin Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisini geçerek zirveye oturdu.

Galatasaray ile Manchester United arasındaki maç gecenin galibi olurken, dizilerin yarışında ATV ' nin Benim İçin Üzülme dizisi zirveye oturdu.




Benim İçin Üzülme Dizisi Hakkında
Karadeniz’ in iki köklü ailesinin oğulları kankardeşler Niyazi ve Harun, babasıyla birlikte Karadeniz’e mevsimlik işçi olarak gelmiş olan dünyalar güzeli doğulu kız, Buke’ ye aşık olurlar... Bu aşk, iki aileyi de sonu gelmez acılara sürükleyecek, geri dönülmez bir çatışmanın fitilini ateşleyecektir. Diğer yandan, Avcıoğlu ailesinin yıllardır evinden uzak kalan başarılı, zeki ve yakışıklı oğlu Sinan, onu öz oğlu gibi seven maden kralı ŞahinYılmaz’...
devamı
21 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı